in , ,

Peraduan Menangi Merchandise Filem CHARLIE’S ANGELS

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem aksi penyiasatan yang cukup menarik berjudul CHARLIE’S ANGELS akan menemui penonton tidak lama lagi.

Untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan hadiah berupa barangan merchandise filem ini untuk dimenangi. Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 14 November 2019.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mendebarkan ini sudah tentu filem ini sesuai untuk tontonan kalian semua.

Charlies Angels

Filem ini adalah reboot dari filem aksi komedi pada tahun 2000 yang berdasarkan TV siri pada tahun 1970an. 

Filem ini menceritakan tentang kisah tiga orang gadis lincah, jelita dan seksi iaitu Natalie (Diaz), Dylan (Barrymore), dan Alex (Liu). Mereka cukup berbakat menjadi penyiasat persendirian untuk jutawan yang bernama Charlie. Kebiasaannya, Charlie menggunakan speaker di pejabatnya untuk berkomunikasi dengan Angels, dan pembantunya Bosley (Bill Murray) bekerja dengan mereka secara langsung bila diperlukan.

Peraduan Menangi Merchandise Filem CHARLIE’S ANGELS

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan barangan merchandise filem CHARLIE’S ANGELS untuk Budieyators / pembaca yang berminat dengan filem ini.

  • 2x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Purse Hook
  • 3x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Compact Mirror
  • 1x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Cosmetics Bag
  • 3x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Temporary Tattoo
  • 5x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Sleeveless Round Neck 
CA_Cosmetic_Bag_02
1x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Cosmetics Bag
CA_Purse_Hook_IN_USE
2x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Purse Hook
CA-Mirror_Front
3x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Compact Mirror
CA_TempTatt_FRONT
3x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Temporary Tattoo
t-shirt
5x Limited Edition ‘Charlie’s Angels’ Sleeveless Round Neck 

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #CharliesAngelsMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah barangan merchandise ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon suara yang membintangi filem CHARLIE’S ANGELS

2. Apakah tagline filem CHARLIE’S ANGELS?

3. Siapakah pengarah filem CHARLIE’S ANGELS?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem CHARLIE’S ANGELS kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Filem CHARLIE’S ANGELS

Tarikh tutup peraduan:

30 November 2019

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mencuit hati dan menghiburkan jiwa ini mulai 14 November 2019.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Charlie's Angels
Charlie's Angels
Charlie's Angels

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Bekas Anggota Kumpulan 4U2C, One Ii Meninggal Dunia, AC Mizal Turut Bersedih

Senarai 10 Peserta Mentor Milenia 2019