Budiey is the dynamic character behind one of the top entertainment portal in the country – Budiey.com. Confident, sociable and pleasant, he is often spotted at the hottest events and happenings around town. On certain occasions, he is known to have been invited to international concerts and happenings around the globe such as the MTV Video Music Awards in Singapore and Tashkent Film Festival in Uzbekistan.

Celebrity news from music, television, radio and film industries are part of his daily routine in addition to up-to-date reports of exciting launches and gadget reviews. While he doesn’t often share much about himself, from time to time Budiey opens up slices of his personal life for readers to better know the man behind all the glitz and glam.

Hubungi Budiey
Kad Bisnes

Hubungi Budiey untuk Jemputan!

Budiey dengan ini membuka peluang kepada anda untuk mempromosikan segala bentuk produk berbentuk hiburan dan juga pertunjukan pentas bagi makluman serta info kepada semua pembaca blog ini.

Untuk promosi barangan atau produk selain dari dunia hiburan yang berorientasikan keuntungan, anda boleh iklankan produk anda. Sila rujuk dan klik di laman ini.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya untuk keterangan lanjut di:

budiey.isma[at]gmail.com

Budiey ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pembaca atas sokongan anda selama ini. Terima kasih daun keladi, lain kali singgahlah lagi! 

33 Comments

Leave a Reply
  1. asalamualaikum admin…….mintak tlg jasa baik admin nak sgt video sign of hereafter by shikh ala el syed di upload kan kat memana…palingt mudah kat you tube….plz…banyak manafaat tu…:)

  2. salam admin boleh tak tolong crikan drama china tv 2 mengisahkan adik beradik kembar terpisah, seorang kembar kat malaysia seorang lagi kat negeri china.dua2 kembar tu adalah perempuan. adik kembar cina yang kat malaysia ni suke bermain violin bersma kekasih nye yg hensem,tapi sy betol2 tak ingt name pelakon n tajuk critenye. yang pasti drma tu selalu ditayang kul 11 am til 12 am.

  3. budiey boleh tolong carikan citer dalam slot golden dragon mengisahkan tentang bruce lee yang masuk ke dalam air terjun dan menyiasat tentang batu yang boleh mangapungkan benda…..

  4. Hi Budiey, i would like to invite you to attend the finale of The BAND, a unique reality show developed by Sedania and aired by Astro on Astro Ria and Astro Mustika HD. i have sent the invite to your email account. Just wondering if you would be interested to come? If you do, can i trouble you to RSVP to my email.

    Thanks,

    Best Regards,
    Kevin

  5. Salam sejahtera,
    En.Budiey saya ada menghantar surat melalui emel tuan. Sekiranya sudah terima, minta maklumbalas. Sekian terima kasih.

  6. Salam sejahtera,
    Budiey.com saya ada menghantar Jemputan ke Teater Kanak-kanak ‘Azam Si Angkasawan’ anjuran UiTM melalui emel tuan. Sekiranya sudah terima, minta maklum balas. Sekian terima kasih.

  7. Hi Budiey, i would like to invite you to attend the Children Theatre entitle ‘Azam Si Angkasawan’ was organised by UiTM, Faculty Film, Theatre & Animation, Shah Alam. I have sent the invite to your email account. Just wondering if you would be interested to come? If you do, can i trouble you to RSVP to my email.

    Thanks,

    Best Regards,
    Ilya Insyirah

  8. Salam!..Budiey Isma!..saya ada 4 bahan,keringat senja dan keringat muda,ini sebagai CADANGAN – bahan bahan semua dalam proses persedian,tinggal lagi cuma pihak Budiey aja kalau perlu bahan bahan tersebut – untuk itu bvoleh tak hubungai saya Tengku Adly Ambak,Dungun,Terengganu. sedia untok pihak Tuan jika nak shooting. 010-868 3379 atau 017-9201237

  9. As salam bro Budiey,

    Saya ada 10 tiket percuma untuk konsert Da-Bangg Salman Khan di Mines pada 14 April 2017. Asalnya tiket2 itu ialah untuk promosi di media sosial Berjaya Group tetapi oleh kerana kesuntukan masa pihak kami tidak dapat meneruskannya.

    Bolehkah saya serahkan tiket2 ini yg berharga RM555 setiap satu untuk Tuan anjurkan sebarang aktiviti media sosial sepaya tiket2 itu tidak terbuang begitu sahaja.

    Harap Tuan dapat hubungi saya di 0199999016 dengan keputusan samada bileh atau tidak. Terimakasih kembali. Was salam.

  10. Hai en Budiey, saya nak tanya macam mana nak jemput encik ke sesi beramah mesra bersama pelako Dubai My Love? Saya dah hantar email pada encik Budiey atas nama Tsar Asia.

  11. AKU YANG SEBENAR(nya) dah tak tahan MENAHAN RINDU seakan di JAMPI ku sering terlihat BAYANG para finalis sehingga ku SEPARUH MARI BERCINTA mungkin LEBIH SEMPURNA jika diberi peluang menyaksikan mereka secara live. AKU CINTA akan fesyen dan muzik dan cintaku adalah cinta SEJATI. Oh Budiey sanggup kah kau melihatku TERGANTUNG SEPI, AKHIRNYA CINTA terhadap fesyen dan muzik dibiarkan begitu saja. Sudilah tulis WARKAH UNTUKKU dikirimkan sekali tiket AJL32 boleh kita ber AMBOI bersama

Leave a Reply

Loading…

0