Budiey is the dynamic character behind one of the top entertainment portal in the country – Budiey.com. Confident, sociable and pleasant, he is often spotted at the hottest events and happenings around town. On certain occasions, he is known to have been invited to international concerts and happenings around the globe such as the MTV Video Music Awards in Singapore and Tashkent Film Festival in Uzbekistan.

Celebrity news from music, television, radio and film industries are part of his daily routine in addition to up-to-date reports of exciting launches and gadget reviews. While he doesn’t often share much about himself, from time to time Budiey opens up slices of his personal life for readers to better know the man behind all the glitz and glam.

Hubungi Budiey
Kad Bisnes

Hubungi Budiey untuk Jemputan!

Budiey dengan ini membuka peluang kepada anda untuk mempromosikan segala bentuk produk berbentuk hiburan dan juga pertunjukan pentas bagi makluman serta info kepada semua pembaca blog ini.

Untuk promosi barangan atau produk selain dari dunia hiburan yang berorientasikan keuntungan, anda boleh iklankan produk anda. Sila rujuk dan klik di laman ini.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya untuk keterangan lanjut di:

budiey.isma[at]gmail.com

Budiey ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pembaca atas sokongan anda selama ini. Terima kasih daun keladi, lain kali singgahlah lagi! 

33 Comments

Leave a Reply
  1. asalamualaikum admin…….mintak tlg jasa baik admin nak sgt video sign of hereafter by shikh ala el syed di upload kan kat memana…palingt mudah kat you tube….plz…banyak manafaat tu…:)

  2. salam admin boleh tak tolong crikan drama china tv 2 mengisahkan adik beradik kembar terpisah, seorang kembar kat malaysia seorang lagi kat negeri china.dua2 kembar tu adalah perempuan. adik kembar cina yang kat malaysia ni suke bermain violin bersma kekasih nye yg hensem,tapi sy betol2 tak ingt name pelakon n tajuk critenye. yang pasti drma tu selalu ditayang kul 11 am til 12 am.

  3. budiey boleh tolong carikan citer dalam slot golden dragon mengisahkan tentang bruce lee yang masuk ke dalam air terjun dan menyiasat tentang batu yang boleh mangapungkan benda…..

Leave a Reply

Loading…

0