in , , ,

PRISM+ Lancar Luna Smart Air Conditioner System & Aura Smart Air Purifier

PRISM+ sedang mencari untuk menghubungi pemilik rumah yang bijak yang ingin menubuhkan rangkaian rumah pintar tanpa memecahkan bank dengan harga bermula dari hanya RM799

PRISM+ menawarkan jaminan lanjutan terpanjang di pasaran untuk penyaman udara, dengan perlindungan penuh selama 7 tahun bersama pendekatan inovatif untuk servis.

PRISM+ Luna Smart Air Conditioner System jpg

PRISM+, jenama yang paling terkenal dengan pemantau permainan nilai premium dan TV Google 4K terlaris, hari ini mengumumkan pengembangannya ke dalam peralatan rumah pintar di Malaysia kerana ia kelihatan memperkenalkan dua kategori produk baharu. 

Menerajui pelancaran terbaharunya, ialah PRISM+ Luna serba baharu – sistem penghawa dingin pintar nilai premium yang menjanjikan pemilik rumah semua keseronokan dan kesejukan peranti moden yang disambungkan tanpa membebankan wang. PRISM+ Luna boleh didapati untuk pra-pesanan bermula daripada harga promosi awal hanya RM799 untuk pilihan 1HP (Kuasa Kuda) dan RM1,099 untuk pilihan 1.5HP.

Sistem penghawa dingin PRISM+ Luna akan dilengkapi dengan bahan gred tinggi seperti penyejuk R32 yang mesra alam, dan Teknologi Sirip Emas jenama sendiri – salutan anti-karat empat lapisan yang direka untuk melindungi kedua-dua unit dalaman dan pemampat. terhadap unsur-unsur yang tidak boleh memaafkan seperti haba, air dan asid.

PRISM+ AuraXLuna

Selain itu, PRISM+ menawarkan waranti standard selama 2 tahun untuk unit dalamannya, dan 5 tahun untuk unit luarnya. Jenama itu juga akan berusaha untuk melancarkan perkhidmatan dalaman, yang disepadukan dengan aplikasi rumah pintarnya, secara berperingkat – dan pemilik rumah di Lembah Klang akan menjadi orang pertama yang mempunyai pilihan untuk melanggan pakej servis tahunan jenama itu. 

Mereka yang melanggan pakej servis tahunan jenama didaftarkan secara automatik ke dalam pakej jaminan lanjutan jenama, yang menawarkan perlindungan jaminan penuh selama 7 tahun kepada pemilik rumah.

PRISM+ juga akan berusaha untuk melancarkan Pembersih Udara Pintar PRISM+ Aura, dilengkapi dengan teknologi penapisan gred perubatan HEPA H13 terkini dalam kedua-dua Alpine White dan Space Grey. 

Padat, anggun dan cekap tenaga – PRISM+ Aura direka dengan sempurna untuk menghapuskan zarah bawaan udara berbahaya dalam ruang tamu seperti bilik tidur dan bilik belajar dengan bijak. PRISM+ Aura akan dilancarkan pada 1 Mei 2024, dan akan dijual pada harga RM379 untuk model Alpine White dan RM399 untuk model Space Grey.

Untuk melengkapkan kemasukannya ke dalam industri perkakas rumah pintar, jenama itu juga akan melancarkan aplikasi telefon pintar proprietarinya, The PRISM+ Connect, di Malaysia. Direka bentuk untuk menyokong kemasukannya ke dalam automasi rumah, apl ini menawarkan ketersambungan kepada rangkaian perkakas rumah pintar PRISM+ – membenarkan pemilik rumah akses jauh dan cerapan ke peranti mereka.

Eric Kam, Pengarah Negara PRISM+ Malaysia, berkata, “Kami teruja kerana berpeluang akhirnya memperkenalkan rangkaian peralatan rumah pintar kami kepada penonton Malaysia kami. Penganalisis telah lama meramalkan kadar penggunaan rumah pintar berkembang di negara ini, tetapi tanda harga premium yang dilampirkan pada peralatan dalam kategori pintar kekal sebagai penghalang besar untuk masuk bagi kebanyakan pemilik rumah.”

Eric meneruskan, “Dengan pengenalan PRISM+ Luna dan Aura, kami berharap dapat membawa kefungsian dan kemudahan penuh peralatan rumah pintar premium pada sebahagian kecil daripada kos – sambil mengekalkan semangat standard perkhidmatan dan kualiti yang sama yang telah kami sediakan. untuk dikenali dengan skrin paparan kami.”

PRISM+ Aura Smart Air Purifier

Apl Telefon Pintar PRISM+ Connect: Gerbang kepada Ketersambungan Mampu Milik

Perkakas rumah hari ini dibina berdasarkan tema yang sama – untuk menawarkan kemudahan melalui inovasi. Apl PRISM+ Connect yang menerajui pasaran direka bentuk dengan mengambil kira perkara ini, dan menawarkan pelbagai kemudahan dan ciri kebolehcapaian untuk menjadikan PRISM+ Luna dan Aura perkakas rumah mampu milik paling pintar di pasaran. Selain daripada akses jauh, PRISM+ Connect juga akan memperkasakan pemilik rumah dengan ciri berikut:

Rutin (Luna): Sediakan rutin berdasarkan sama ada pada masa atau kenaikan suhu bilik ambien untuk memastikan rumah anda sejuk dan selesa tanpa berfikir panjang.

Penyejukan Berbantukan Sensor (Luna): Jalankan dan biarkan penyaman udara pintar anda menentukan suhu berdasarkan alat kawalan jauh terbina dalam untuk mengesan suhu bilik

Insights (Luna): Ketahui Insights tentang penggunaan PRISM+ Luna Smart Aircon anda, dan bantu isi rumah anda mengenali corak penggunaan untuk mengoptimumkan kecekapan tenaga melalui rutin

Luna Smart Air Conditioner System Superior Airflow

Geofencing (Luna): Tetapkan parameter jarak untuk sistem penghawa dingin mereka dihidupkan dan dimatikan berdasarkan kedekatan anda untuk memastikan anda tidak perlu risau tentang kembali ke rumah yang terlalu panas atau bimbang tentang penggunaan tenaga kerana terlupa mematikan peranti anda .

Menservis (Luna): Jangan takut tentang kerosakan penghawa dingin lagi. Jadualkan servis anda melalui ciri penyelenggaraan bersepadu apl melalui sentuhan butang dan terima remi segera nders pada servis peranti anda yang seterusnya. Hanya terdapat di Lembah Klang semasa fasa satu.

Pengguna juga tidak perlu bimbang tentang kesihatan peranti mereka, dengan ciri Penyelenggaraan apl, yang akan menggesa pengguna untuk menempah penyelenggaraan suku tahunan mereka, dan membolehkan pengguna menjadualkan janji temu servis seterusnya melalui perkhidmatan penyaman udara dalaman jenama itu.

Tetapan Klon (Tersedia untuk Luna dan Aura): Pemilik rumah hanya perlu memasangkan peralatan ke satu peranti telefon pintar dan berkongsi tetapan dengan penghuni rumah yang lain – memastikan persediaan sekali untuk setiap perkakas rumah pintar PRISM+.

Luna Smart Air Conditioner System and Aura Smart Air Purifier

Rutin (Aura): Pengguna boleh menyediakan rutin bila hendak mengaktifkan pembersih udara mereka – berdasarkan sama ada pada masa atau apabila kualiti udara bilik menurun melebihi tahap yang boleh diterima untuk memastikan kesegaran pada autopilot.

Insights (Aura): Kaji Insights of PRISM+ Aura Smart Air Purifier anda yang berfungsi seiring dengan penderia inframerah peranti untuk mengesan kualiti udara di rumah

Jenama itu merancang untuk melancarkan lebih banyak peralatan rumah pintar akhir tahun ini, dan berjanji bahawa Aplikasi PRISM+ Connect akan memainkan peranan penting dalam rancangannya untuk membangunkan ekosistem produk rumah pintar percuma. Eric berkata, “Apl PRISM+ Connect mewakili manifestasi cita-cita kami untuk membina pengalaman holistik untuk peminat kami. Kami akan terus membina ciri apl, menambah keserasian dengan produk PRISM+ masa hadapan sambil kami membina ekosistem PRISM+.”

Sebagai bukti lanjut usahanya untuk membina kepercayaan pengguna, PRISM+ menyokong jaminan paling komprehensif untuk penghawa dingin di pasaran. Selepas pembelian, pengguna semua berhak mendapat liputan dua tahun unit penghawa dingin mereka – berikutan itu mereka boleh memilih untuk ikut serta bagi menservis penghawa dingin mereka setiap suku tahun dengan PRISM+ melalui sistem bayar setiap penggunaan atau langganan.

Menservis suku tahunan unit mereka akan melayakkan pengguna dengan serta-merta mendapat jaminan 7 tahun lanjutan pada kedua-dua unit dalaman dan pemampat luaran mereka. Harga perkhidmatan telah dikekalkan kompetitif dengan harga pasaran dan termasuk perkhidmatan tambahan seperti tambah nilai gas dan pertukaran penapis dwi-tahunan sepenuhnya percuma.

Alami masa depan penghawa dingin dengan Penyaman Udara Pintar PRISM+ Luna, kini tersedia untuk pembelian. Untuk maklumat lanjut, layari www.prismplus.my

Khairul Sufiyan, PRISM+ Head of Partnerships and Community giving product presentation during the launch

Harga, Promosi Pelancaran dan Ketersediaan

Sistem Penyaman Udara Pintar PRISM+ Luna: PRISM+ Luna akan tersedia untuk prapesanan mulai 1 Mei 2024 di tapak web PRISM+, dan pada 15 Mei 2024 melalui Shopee, Lazada, kedai runcit luar talian. Pelanggan yang membeli dalam tempoh ini akan menikmati harga runcit masa terhad sebanyak RM799 (U.P RM999) untuk model 1HP dan RM1,099 (U.P RM1,299) untuk model 1.5HP.

Pembersih Udara Pintar PRISM+ Aura: Aura PRISM+ boleh didapati untuk dijual di laman web PRISM+, runcit luar talian, Lazada, Shopee mulai 1 Mei 2024. Aura akan dijual pada harga RM379 (U.P RM429) dan RM399 (U.P RM449) untuk Alpine White dan Model Kelabu Angkasa masing-masing pada pelancaran.

PRISM+ Luna Smart Air Conditioner: https://prismplus.my/products/prism-luna
PRISM+ Aura Smart Air Purifier: https://prismplus.my/products/aura-smart-air-purifier 
PRISM+ website: https://prismplus.my/

PRISM+ Lazada- (15 May)
Aura Smart Air Purifier: https://www.lazada.com.my/products/i4071629816.html
Luna Smart Air Conditioner: https://www.lazada.com.my/products/i4085343633.html

PRISM+ Shopee- (15 May)
Aura Smart Air Purifier: https://shopee.com.my/product/524628742/24174915669/
Luna Smart Air Conditioner: https://shopee.com.my/product/524628742/24628063796/

Eric Kam, PRISM+ Country Director launching the Luna Smart Air Conditioner System and Aura Smart Air Purifier

Mengenai PRISM+

Ditubuhkan pada 2017, PRISM+ ialah jenama teknologi pengguna yang berkembang pesat yang menawarkan penyelesaian hiburan dan produktiviti rumah terkemuka pada harga bernilai terbaik di Singapura, Malaysia, Australia dan Filipina. Setelah pertama kali dilancarkan sebagai pakar paparan yang terkenal dengan pemantau nilai premium dan TV Android 4K, jenama itu telah mengembangkan tawarannya untuk memasukkan produk audio dan peralatan rumah pintar.

Untuk butiran dan spesifikasi lanjut sila rujuk helaian spesifikasi dan jadual harga atau layari laman web kami di https://prisplus.my/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kisah Benar Seorang Guru Jadi Mangsa Love Scam dalam Filem OPPA

Dua Filem Terbitan Multimedia Entertainment Bakal Ditayangkan Tahun Ini