Jom saksikan persembahan dari Liyana Jasmay di Muzik 10, Muzik FM pada hari Ahad, 24 Mei 2009 bertempat di Giant Tambun, Perak bermula dari jam 2 petang hingga 6 petang. Liyana Jasmay juga akan ke udara di Radio RIA (Singapura) di frenkuensi 89.7FM (Johor Baharu & Singapura) pada 22 Mei 2009 jam 9 malam bersama DJ Nitti Baizura.
Pastikan anda mengundi lagu Aku Tak Percaya Cinta dari Liyana Jasmay dalam Pencalonan Terbaru di Hits 1 saluran RTM 2 dengan menaipkan HITS1<jarak>PERCAYA dan hantar ke 32776.

Tags: Liyana Jasmay
Mahu dapatkan ulasan hiburan, gossip selebriti dan foto artis dari Sensasi Selebriti SECARA PERCUMA setiap hari?
Daftarkan email anda [ di sini ]
Baca artikel lain yang berkaitan:Apa Lagi Bakat Liyana Jasmay Ada?Profile & Biodata Liyana Jasmay Pelakon Malaikat MautLiyana Jasmay di Konsert Jelajah 11 EraGambar Liyana Jasmay di Duta Baru Cosmetic Maybelline New YorkLiyana Jasmay di Jelajah Era di Nilai, Negeri SembilanLiyana Jasmay Menang Anugerah Pelakon Wanita Terbaik ASK2009Liyana Jasmay Aku Tak Percaya Cinta di Hits 1Gambar Sekitar Pembikinan Video Klip Liyana Jasmay Ku Tak Percaya CintaDrama bersiri Sari Maya Lakonan Fauzi Nawawi, Zizie Ezette, Liyana JasmayGambar Liyana Jasmay di Festival Filem Malaysia 21
Entri ini telah diterbitkan
pada Friday, May 22nd, 2009 pada 12:03 am dan dibawah kategori Liyana Jasmay.
Anda boleh mengikuti komen dan respon pembaca melalui RSS 2.0 feed.
Anda boleh menghantar komen, atau trackback dari laman blog anda.
May 22nd, 2009 at 8:47 am
Yg aku musykil…..dia ni boleh nyanyi ke???
May 22nd, 2009 at 6:56 pm
huhu!
aku pun punya persoalan yang sama..
kita tunggu dan lihat sajalah dia perform nanti..
May 23rd, 2009 at 2:11 am
hm..lagu dia cm lgu gilfriend ja pon..heheh xpa..kta tgk jer..huhuuu
June 6th, 2009 at 10:53 am
best lagu ni..rugi kalau korang tak dengar..dia ni punya bakat besar n artis ksayangan saya..smoga trus sukses kak liyana!
June 20th, 2009 at 12:49 pm
do d best yaaa…..!!!!
June 23rd, 2009 at 1:15 pm
die ni comey..
September 15th, 2009 at 10:00 am
ok la tu..dari keje kutuk otrang xgune gak
March 11th, 2010 at 9:49 pm
sapa yg ckp perkara jahat kat liyana tu adalah mulut jahat……
dia tu kan lbih comey drpd korang semua, sebab tu la korang ckp cam tu.
dia tu mempunyai bakat yg sungguh besar tau……..