Rekaan Khairi Sufi yang mengaplikasikan ‘one shoulder fashion’ yang rasanya dipopularkan oleh hypermodel Kate Moss. Paris Hilton pun selalu pakai gaya dedah bahu macam ni. Mungkin dah jadi trend untuk 2008, selebriti semakin berani nak tayang bahu begini. Oh! Teringat akan kata seorang pembaca, kalaulah tali yang sebelah tu putus, apa akan jadi ya? Huhu, sendiri mahu ingat lah.
Pastinya bahu dan payudara yang cantik dipertaruhkan untuk tayangan. Bahu yang cantik, payudara yang montok perlu ada untuk gayakan ‘one shoulder fashion’. Kalau setakat, payudara menggelebeh ke bawah, jangan perasan sangat untuk menggayakan busana seseksi ini.
Julia Ziegler, si cantik manis ini memang dah sinonim dengan gaya seksinya.


Tags: Julia Ziegler
Tags: Festival Filem Malaysia
Click on the following buttons to share this article with your friends:
Anda ada gossip & gambar terbaru selebriti untuk dikongsi? Hantarkan kepada Budiey sekarang dengan menghantar email: budiey.isma@gmail.com.
Mahu dapatkan ulasan hiburan, gossip selebriti dan foto artis dari Sensasi Selebriti SECARA PERCUMA setiap hari?
Daftarkan email anda [ di sini ]
Baca artikel lain yang berkaitan:Gambar Julia Ziegler di Malam Gala Filem CrayonFilem Jangan Tegur Lakonan Julia ZieglerJawapan Trivia: Julia Ziegler Ada Beg Tikar Mengkuang ComelLisa Surihani, Julia Ziegler Pakai Tudung dalam Tudung EkspressGambar Julia Ziegler di Sidang Media Drama Ampang MedikalDrama Ampang Medikal Lakonan Rusdiana Rusdi & Julia ZieglerGambar Julia Ziegler Dan Kakaknya di Prebiu Pisau CukurGossip Julia Ziegler Dan Yusri KRU Bercinta?Sekitar Penyampaian Hadiah Peraduan Asian Auto – KayanganGambar Selebriti di Majlis Pelancaran Festival Filem Malaysia 23
Entri ini telah diterbitkan
pada Tuesday, August 12th, 2008 pada 8:17 am dan di bawah kategori Festival Filem Malaysia.
Anda boleh mengikuti komen dan respon pembaca melalui RSS 2.0 feed.
Anda boleh menghantar komen, atau trackback dari laman blog anda.
August 12th, 2008 at 8:21 am
aku rase batu yg kt bhgn tgh bj si julia nie dh tercabut satu..abes la..designer die mengamuk after dis..hehe
August 12th, 2008 at 10:06 am
yup r0se..prsaan je prmata 2 trbuka..dsigner xmrh pnya,cuz d0rg yg bwt bju niy..neway,thx 4 aman taja bju niy..dha..
August 12th, 2008 at 10:21 am
payudara ziegler is padded.. its not mantap mr budiey
crappy design too.look at the stitching work. it quite poor.
August 12th, 2008 at 2:23 pm
ODAH PUNYA BAJU PUN CAMTU MASA STAFF DINNER HARITU TAU…
LAGI MANTAP PUNYEEEE…..
August 12th, 2008 at 2:36 pm
hmmm…nak kata cantik sgt baju ni biase jek…
rase fesyen dia cam sama time dia pakai kat ABP ari tu….
asik fesyen tu jek julia…tukar la fesyen lain…
tp jgnla bkk2 sgt kan…dh rase cam kat hollywood lakk..
asik nk terdedah sana sini…..
pstu kalo mng anugerah..sume ckp ‘Alhamdulillah, syukur pada Allah atas rezeki ini…bla bla bla….” tp pakai…masyaallah….
hmm so pk2 kan la ekkk…..
August 12th, 2008 at 10:56 pm
hahaha…aku setuju dgn rose….batu kat baju tu mmg dah tercabut!!…brape lama la si julia ni nak ltk tgn dia utk cover kecacatan yg berlaku ek??… actually baju tu klu org2 biasa pakai mmg org x tgk tapi bler artis yg pakai…trus terserlah…korang agak2 kat akhirat nnt, artis kena panggil dan terserlah dulu ker??…huhuhu..
August 13th, 2008 at 1:36 am
hmmmm….xtau r…biasee jerrpn
August 13th, 2008 at 1:37 am
x cukup kain kerrr??
August 13th, 2008 at 8:49 am
asyik fesyen buka kat bahu jer…apa kata lps ni buka kat payudara pulak…wow gempar gitu…ini dikatakan new fesyen…hee…hee..heee
August 13th, 2008 at 5:15 pm
hmmm …. yea la x de X facs pun biasa ja… org pun cam tu ja ….
August 15th, 2008 at 7:13 am
Sekarang nie musim panas, sbb tu semua org pakai baju jenis yg mcm nie, lu pikir la sendiri……
August 15th, 2008 at 7:27 am
musim panas ke sejuk ke bunga ke apa ke….. peduli apa! hukum tetap hukum
August 15th, 2008 at 8:17 am
aku tak tahu apa dah jadi dengan dunia artis ni, mula2 masuk dalam bidang seni semua berpakaian sopan dan elok, pijak semut pun tak mati, tapi skrg dunia dah berubah masa dah menukarkan segala2nya, sampaikan pakaian artis skrg menjolok mata, masakan lelaki x tertarik dengan bentuk badan diorang. tapi bila dah jadi apa2 disalahkan plak pada kaum lelaki, walaupun aku girl, aku tahu bukan semua lelaki tertarik dengan pakaian korang tu ,,, ingat2 la balasan tuhan wahai artis2.
August 15th, 2008 at 4:47 pm
betul tu, aku sokong Puteri Diana… aku pun Puteri gaaakkksss…
August 19th, 2008 at 7:30 pm
ntahapa2
January 6th, 2009 at 12:44 pm
cool………..sesuai dgn ketinggian si pemakai
August 25th, 2010 at 12:33 pm
kaki julia smart..photogrfer kna pndai la..
February 18th, 2011 at 5:37 pm
kaki artis perlu di ketengahkan supaya kita dapat lihat,,,
kaki julia sya rase lawa dan cantik…i mean kuku kaki ibu jari sedap kalau wat foot fetish