Budiey perhatikan, Fara Fauzana semakin laris dan panas. Orang dah popular katakan. Mana-mana ada je penyampai Hot FM yang petah berkata-kata ni. Katanya, Fafau tak sabar nak bercuti panjang sambil melawat adiknya, Nadeen yang sedang belajar di Philadelphia. Mmm, kepada Fafau, selamat bercuti ya.
Pada 16 November lalu, bertempat di Dataran Pahlawan Melaka Megamall, Melaka, Fara Fauzana dikerumuni oleh peminat-peminat dari negeri bandaraya bersejarah itu.
Kira gempaklah Fafau sekarang ya… lagi pun drumstick Fara dah makin mengecut dan bentuk tubuhnya dah mantap. Apa rahsia Fara ek?






kredit gambar: Peminat Fara Fauzana – Fun Corner.
Layari: http://www.fafaufuncorner.com
Tags: Fara Fauzana
Tags: Fara Fauzana
Click on the following buttons to share this article with your friends:
Anda ada gossip & gambar terbaru selebriti untuk dikongsi? Hantarkan kepada Budiey sekarang dengan menghantar email: budiey.isma@gmail.com.
Mahu dapatkan ulasan hiburan, gossip selebriti dan foto artis dari Sensasi Selebriti SECARA PERCUMA setiap hari?
Daftarkan email anda [ di sini ]
Baca artikel lain yang berkaitan:Gambar Red Carpet Fara Fauzana di ABPBH2010Gambar Fara Fauzana di Anugerah Seri Angkasa 2010Gambar Fara Fauzana di Post Party ABPBH2011Gambar Fara Fauzana di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011Gambar Fara Fauzana & Didie Alias Hos Melodi Raya 2010Gambar Fara Fauzana di Red Carpet ABP 2008Gambar Fara Fauzana & Penyampai Hot FM di AJL26Siapa Tetamu Fara Fauzana Dalam Alahai FafauGambar Terbaru Fara Fauzana Sedang BercutiGambar Fara Fauzana di Rumah Terbuka SimplySiti
Entri ini telah diterbitkan
pada Wednesday, November 19th, 2008 pada 6:32 pm dan di bawah kategori Fara Fauzana.
Anda boleh mengikuti komen dan respon pembaca melalui RSS 2.0 feed.
Anda boleh menghantar komen, atau trackback dari laman blog anda.
November 19th, 2008 at 10:11 pm
Notty le Budiey.. tropong drmstck FF ek..
November 19th, 2008 at 11:42 pm
kate FAFAU with KEEP SLIM skang….cam makin chubby jer??? ape2 pun luv u kak FAFAU…..all da best 2u!!!!
November 20th, 2008 at 8:26 am
Fafau dh rmbt baru ek…bila wat rmbt camni rasenya dh mcm muka Faizal Tahir dah si Fafau ni…heheee….tp mmg comey….dua2 i ske…Fafau n Faizal Tahir…i like!!!
November 20th, 2008 at 8:30 am
simple jer nmpk dia ari tu kt The Curve
November 20th, 2008 at 8:51 am
betul la nampak cam faizal tahir. Tapi badan nampak cam lg montel la. Tak keep slim ni
November 20th, 2008 at 10:38 am
cayang la u kak fafau… mmmmmuuuuuaaahhhhhh
November 20th, 2008 at 6:40 pm
December nanti FF dan Faizal akan jadi hos majlis kita orang best nya, i nak tengok drum stik dia brapa punya gebu….Hehehehe
November 21st, 2008 at 8:07 am
Tak derlah makin kecut….Makin chubby. Biasalah….Hati senang.
Hehehehehehehehe
November 21st, 2008 at 11:51 am
tulah…makan ayam lagik…kan dah full beg..ahaks!
April 19th, 2009 at 10:31 pm
heypp… fafau..!!!
HOT FM…!!!!!!!
humm… i memang support u..
and suke style u yg simple..
but pape pon.. u kena ah gak
jage imej.. coz u pon mude g…
and glamour…!!!!
April 19th, 2009 at 11:42 pm
fafau ttap cute jer mcam mana bntk bdan pun…
October 2nd, 2010 at 4:32 pm
farah comel la..