in , ,

Samsung Malaysia Anjur Samsung Galaxy Flextival Roadshow!

Jika anda belum mendengar beritanya lagi – Samsung Malaysia Electronics mengalu-alukan Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 dengan pameran bergerak sensasi flippin yang berlangsung sepanjang bulan September 2022!

Meriah dan penuh kejutan, pameran bergerak ini  sudah tentu menampilkan produk terbaharu Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4 yang kini menjadi satu kemestian dalam kehidupan seharian anda. Acara in diadakan di lokasi terpilih di seluruh Malaysia, dan yang paling seronok, anda akan dapat melihat peranti luar biasa ini di depan mata anda!

Galaxy Flextival_Setia City Mall_Kv

Dengan pelbagai aktiviti yang dirancang, tiada kekurangan keseronokan – daripada merakam gambar yang sempurna dari setiap sudut kepada mencipta video tarian unik anda sendiri dengan Mod Flex; untuk mencipta Galaxy Z Flip4 tersuai anda sendiri dan juga menemui cara anda boleh menikmati kesihatan dan kesejahteraan menyeluruh terus dari pergelangan tangan anda!

Bersedia kerana siri Samsung Galaxy Z yang diperhalusi sepenuhnya tersedia untuk meningkatkan hiburan dan kehidupan sosial anda, jadi hadir!

Roadshow Pengguna Siri Samsung Galaxy Z akan berlangsung di lokasi di bawah:

Samsung Malaysia Anjur Samsung Galaxy Flextival Roadshow!

Semasa anda melakukannya – lihat promosi pelancaran yang menakjubkan dan tawaran eksklusif jerayawara juga! Nikmati hadiah eksklusif bernilai sehingga RM1,398 apabila anda membeli Galaxy Z Flip4 atau Galaxy Z Fold4[1]. 

Galaxy Z Fold4 And Galaxy Z Flip4_Roadshow_Kv

Anda juga boleh berpeluang memenangi The Freestyle bernilai RM4,999. Selain itu, terima pek hadiah bernilai RM250 secara eksklusif di acara roadshow ini!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ejen Ali | 13

Disney+ Hotstar Raikan Peminat di Hari Hotstar Disney+, Sunway Pyramid

4F510996 B972 4873 Ba06 Af8Ddbd64888 | 14

New Hope Club Kembali Memukau Peminat di Malaysia