in , ,

Disney+ Hotstar Raikan Peminat di Hari Hotstar Disney+, Sunway Pyramid

Disney+ Hotstar Raikan Peminat di Hari Hotstar Disney+ di Blue Atrium @ Sunway Pyramid, Lower Ground, 8 hingga 11 September (10 pagi-10 malam). Peminat Disney+ Hotstar bergembira – rancangan kegemaran bakal disajikan1

Disney+ Hotstar Day kembali dengan ekstravaganza empat hari yang akan bermula pada 8 September. 

Acara ini akan membawa semua rancangan terbaik daripada Disney+ Hotstar – daripada Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic dan banyak lagi kepada kehidupan di bawah satu bumbung.

Sebagai sebahagian daripada acara itu, Disney+ Hotstar melancarkan permaidani biru untuk peminat di Malaysia di Sunway Pyramid. Dapatkan rakan dan orang tersayang anda dan temui enam zon pengalaman:

Pinocchio Disney: Aktiviti Melukis Boneka – Biarkan imaginasi anda berjalan liar dan reka boneka kayu anda sendiri.

Pixar: Cars on the Road popcorn stand – Isi minyak dan bertenaga di kafe ini dengan popcorn yang lazat.

Marvel’s’ She-Hulk: Superpowered Photo Op – Pamerkan kekuatan hebat anda di sini!

Star Wars: Misi Penerbangan Skuadron – Memanggil semua peminat penerbangan, memulakan misi dan rasai keseronokan mempertahankan Perikatan Pemberontak!

The Zone: Kinetic Running Game – Pasang jurulatih anda dan masuk ke Zon dengan menyelesaikan tugas misteri.

Ejen Ali: Misi Bouldering Interaktif – Jadilah rekrut Ejen terbaik dengan memanjat dinding halangan dengan pantas sambil mengelak pancaran cahaya!

Di samping itu, peminat boleh mengharapkan peluang bergambar dengan maskot daripada Ejen Ali, hadiah eksklusif Disney+ Hotstar dan penampilan istimewa daripada selebriti Malaysia kita sendiri termasuk Ummi Nazeera dan Anna Jobling pada hujung minggu.

Date:8 – 11 September 2022 (Thursday – Sunday)
Time:10am to 10pm
Venue:Blue Atrium @ Sunway Pyramid, Lower Ground

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Anuar Ziana Zain

Banyak Bercakap Dari Menyanyi, Ini Penjelasan Ziana Zain & Anuar Zain

Yaya Zahir Samsung

Samsung Malaysia Anjur Samsung Galaxy Flextival Roadshow!