in ,

Muzik Video Pesawat Excuse Me

Salam pembaca sekalian, semoga sihat hendakNya. PESAWAT baru sahaja melancarkan musik video “Excuse me” dan ia boleh ditonton melalui youtube di www.youtube.com/pesawatube.

Musik video tersebut telah mendapat tayangan perdana di MTV Asia pada 30th May yang lalu.

Excuse me telah diarahkan oleh Nik Amir Mustapha dan Rewan Ishak dari Fluxvisual selaku producer. Beliau telah mengenengahkan konsep “guerilla” untuk musik video tersebut di mana penggambaran telah dijalankan di sekitar Hong Kong. Poster promo untuk musik video Excuse me juga dilampirkan bersama email ini.

Excuse me merupakan single dari kumpulan PESAWAT yang telah merangkul anugerah “Song of the Year Award” (kategori lagu Inggeris tempatan) dari Hitz.fm pada tahun 2010 melalui VIMA 2010 selain pernah menguasai no.1 di carta Flyfm dan Hitz.fm.

Selamat menonton and tolong sebarkan ya. Terima kasih.

Excusemeposter

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Drama Senyumlah Papa & Bila Papa Pakai Kebaya

Konsert Raksasa 2 Sweet Charity & Blues Gang