in ,

Drama Romeo Arahan Aziz M. Osman di TV3

Apakah perasaan anda apabila bangun dari tidur pada suatu hari, anda mendapati yang anda berada di zaman lain yang amat asing bagi anda? Inilah kisah yang bakal dipertaruhkan oleh Aziz M. Osman dalam siri terbarunya ’Romeo’ yang bakal menemui penonton TV3 tidak lama lagi.

Siri yang dibintangi oleh Isma Aliff, Riezman Khuzaimi, Shamsul Ghau Ghau, Zila Bakarin, Sheila Mambo, Erin dan Adruce ini mengisahkan Romi yang bercita-cita hendak menjadi seperti John Travolta pada tahun 70-an bersaing dengan musuhnya Jefri untuk merebut gadis pujaan mereka Musliha.

Romi telah mencabar Jefri dalam pertandingan tarian dan memenanginya, namum malang menimpa apabila lampu disko jatuh menimpa kepalanya menyebabkan dia koma. Apabila terjaga dia mendapati dirinya sudah berusia 48 tahun dan berada pada zaman moden. Bagaimanakah dia menghadapinya? 

Satu sidang media drama ini akan berlangsung pada minggu hadapan.

[tags]drama romeo, Isma Aliff, Riezman Khuzaimi, Shamsul Ghau Ghau, Zila Bakarin, Sheila Mambo, Erin, Adruce, John Travolta[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Rodeo Malaysia MAHA 2008 Serdang Selangor

JAMAL ABDILLAH & REY @ BINTANG-BINTANG RTM2