Menu

Sensasi Selebriti

Portal Berita Hiburan, Trending & Viral, Acara, Travel, Gaya Hidup & Tech Gadget Terkini

in , , ,

Indah Busana Wedding Putih Salju Fasha Sandha & Aidil Aziz Rekaan Azura Couture

Pasangan bahagia, Fasha Sandha dan Aidil Aziz pastinya berdebar-debar menantikan hari bahagia. Mereka sedang sibuk buat persiapan termasuklah sudah pun buat pre-wedding shoot. Nanti senang nak tayang di majlis resepsi, kan?

Fasha Sandha

Fasha Sandha

Nampaknya peminat begitu teruja apabila melihat pelakon Fasha Sandha dan tunangnya, Aidil Aziz sedondon putih dalam busana perkahwinan. Sebuah foto serta video pasangan yang cukup anggun itu menggayakan busana tersebut telah dimuat naik oleh pereka fesyen Azura Couture menerusi akaun Instagram miliknya.

Rata-rata memuji keserasian mereka malah akui terpancar keserian wajah Fasha yang kini sedang berdarah manis.

Namun, ada juga yang melihat foto itu sebagai foto perkahwinanan dan  menyangka pasangan itu sudah berkahwin. Pandai-pandai je buat spekulasi korang ni sebab gambar ni nampak sangat intim dan kemesraan mereka pun tidak dibuat-buat. Nampak natural. Nama pun pre-wedding.

Bagaimanapun Azura menerusi kapsyen memberitahu ia adalah foto pra perkahwinan mereka untuk disiarkan di sebuah stesen televisyen. Dikatakan gambar ini adalah untuk mempromosikan sebuah telefon bimbit. Betul ke tidak, korang nantikan sahaja pada 26 Mac ini.

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Exit mobile version