in , , ,

Siri HUAWEI P30 Rakam Saat Indah Majlis Perkahwinan Fasha Sandha

Teknologi Lens SuperZoom memberikan gambar gaun perkahwinan dari Rizman Ruzaini dengan jarak yang jauh tapi jelas

Pada 30 March yang lepas, pasangan sama padan sama cantik, Fasha Sandha dan Aidil Aziz telah selamat diijabkabulkan di Perlis. Banyak perkongsian yang telah dikongsikan, umpamanya apabila Fasha berkongsi sesi penggambaran pra perkahwinannya yang meletakkan tanda tanya adakah itu gaun perkahwinan rasminya? 

Terima kasih kepada Siri HUAWEI P30, teknologi Lens SuperZoomnya yang mampu zum sehingga 50x, kita dapat menangkap saat saat indah tersebut. Dan pada Sabtu yang lepas, sekali lagi kita dapat menjadi sebahagian dari hari yang bermakna itu.

Cuba anda lihat pada gambar di bawah, mereka berdua nampak sangat cantik! Rekaan gaun perkahwinan hasil rekaan terperinci dari Rizman Ruzaini dapat dilihat walaupun gambar di ambil dari jarak yang jauh! Gaun perkahwinan putih yang disarungkan Fasha semasa akad nikah dan gaun berwarna ungu lembut itu sangatlah menawan. 

Fasha Sandha Wedding_02

Seperti yang kita dapat lohat dari gambar yang dikongsi Fasha, rekaan terperinci dari Rizman Ruzaini amat mengagumkan. Fasha Sandha dan Aidil Aiziz layak digelar the bride and groom of the yeardengan sentuhan klasik Rizman Ruzaini ini. 

Fasha Sandha Wedding_01

Rakamkan saat-saat manis anda Bersama siri HUAWEI P30

Dengan teknologi Sistem Leica Quad Camerayang termasuk Lensa SuperZoom yang boleh zum sehingga 50x, 40MP Super Sensing Camera, dan Lensa Lebar Ultra 20MP, Siri HUAWEI P30 direka sangat memukau. Ianya menonjolkan semula kehebatan fotografi telefon pintar baru dengan keupayaan untuk merakam perkara terbaik dalam hidup dan mencipta sesuatu yang menarik pada masa hadapan. 

Akhinya, hari yang ditunggu-tunggu telah tiba. Pelancaran rasmi Siri HUAWEI P30 di Malaysia akan berlaku pada hari ini, 2 April 2019! 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pizza Hut Perkenal The Singing Pizza Pertama di Malaysia!

Peraduan Menang Pass Menonton Filem BU – KASIH SUCI