in , ,

Trailer & Sinopsis Filem A QUIET PLACE PART II Lakonan Emily Blunt

Selepas kejayaan A Quiet Place kira-kira tiga tahun lepas, filem ini bakal membuat sekuel dalam A Quiet Place Part II yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Kesinambungan kepada filem “A Quiet Place” (2018), di mana ahli keluarga Abbott yang terselamat berjuang untuk terus hidup selepas situasi ngeri yang berlaku di rumah mereka. Kini mereka meneruskan hidup mereka dengan mengembara ke dunia luar.

A Quiet Place Part Ii

Dalam pada mereka meneruskan perjalanan tanpa hala tuju yang tertentu, mereka turut mendapati kali ini terdapat ancaman lain yang menanti mereka, selain makhluk asing yang memburu menggunakan deria bunyi.

Dibintangi oleh Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou, filem arahan John Krasinski bakal ditayangkan mulai 19 Mac 2020 di seluruh pawagam tanah air.

A Quiet Place Part Ii

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ayda Jebat Aurawhite | 15

Pulang Dari Umrah, Betul Ke Ayda Jebat Sudah Berhijab?

Nysaa Nazry | 16

Taruhan Pertama Pendatang Baru Nysaa Nazry Menerusi SEKALI INI