in ,

LoveLove CuteCute SEDIHSEDIH WinWin OMG!OMG! HAHAHA!HAHAHA!

Taruhan Pertama Pendatang Baru Nysaa Nazry Menerusi SEKALI INI

Pendatang baharu industri muzik Malaysia, Nysaa Nazry, 24 muncul dengan single pertama bertajuk ‘Sekali Ini’.

Sekali Ini, lagu yang membawakan konsep pop merupakan hasil ciptaan bersama komposer yang sedang meningkat naik, Ikhwan Fatanna dan Kautsar. Lagu yang mengangkat tema cinta yang dikhianati ini menjadi bertambah syahdu apabila Nysaa menyampaikannya dengan penuh penghayatan. Penyampaian emosi dalam muzik video juga memberi rasa kepada pendengar untuk lebih menjiwai lagu ini.

nysaa_sekali_ini

Selain menyanyi, gadis dari Subang Jaya ini turut mempunyai bakat bermain drum. Nysaa akan mengisi masa lapang jika tiada apa-apa aktiviti dengan bermain drum dan membuat ‘cover song’ di mini studio beliau.

Single “Sekali Ini” merupakan kerjasama Nysaa dan Monkey Bone sebagai pengedar. Lagu ini boleh didapati di kesemua pelantar digital seperti Spotify, iTunes, KKBox , Deezer, Akazoo, Joox dan juga Apple Music bermula 06 MAC 2020.

IKUTI PERKEMBANGAN LANJUT NYSAA DI MEDIA SOSIAL

Instagram : https://www.instagram.com/nysaa.nazry

LINK MUSIC VIDEO :

What do you think?

52 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Trailer & Sinopsis Filem A QUIET PLACE PART II Lakonan Emily Blunt

Baru Buka Instagram, Kareena Kapoor Raih 1.5 Juta Pengikut