in

Jawapan Trivia: Rambut Ikal Perang Ning Baizura

Jawapan kepada trivia Rambut Ikal Perang Siapa Ini ialah Ning Baizura. Budiey nak ucap tahniah buat penyanyi bersuara soprano ini kerana menjadi mentor vokal kepada 12 orang peserta finalis One In A Million musim ke-3. Sebelum ini, Ning Baizura pernah dilantik menjadi pengkritik tetap di Konsert Akademi Fantasia musim ke-6 bersama dengan Kak Ogy Ahmad Daud.

Walaupun Ning sekarang tidak lagi ada pengurus, tapi ternyata tetap ada job! Siapa kata bila takde pengurus, pendapatan Ning dah zero? Mutu persembahan Ning pun tidak pernah merosot. Rezeki dari Tuhan kan ada di mana-mana, tak gitu kak Ning?

Budiey: Senang bekerja sendirian walaupun ramai yang offer diri untuk jadi pembantu dan penulis sambilan di Sensasi Selebriti. Lagi pun takde duit nak bayar gaji… kalau dapat grant ke, dapat dana ke, nak juga kembangkan blog ni jadi blog TV.

Btw, Budiey dengar penyampai Hot FM, Aleeya akan timang anak kembar. Tahniah! Budiey pun kalau boleh nak anak kembar. Camna nak buat ek?

3279502839 1C4338D88E | 3

Ketika hadir di sidang media OIAM Top 12

3279503581 4B588F00F0 | 4

Ning hadir bersama ibunya yang terchenta

3279504829 423F9077D9 | 5

Sibuknya Kak Ning… Selamat maju jaya Kak!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Nabil dan Diana Danielle Rakam Lagu RADIO Bersama Imran Ajmain

Leya Hot FM Akan Timang Anak Kembar