in ,

Gambar Sekitar Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

[dropcap]P[/dropcap]ada hari Isnin, tanggal 1 Julai yang lalu, Budiey telah berkesempatan untuk melihat proses rakaman sebuah program gameshow yang akan ditayangkan pada hari raya nanti iaitu KECOH PENGACARA BERAYA. Dari nama program ini pun kita dah tahu, program yang akan ditayangkan pada bulan Ogos ini menampilkan pengacara yang hot dan terkenal dan kesemuanya kepoh dan kecoh.

[pullquote align=”right”]Perkataan paling senang Budiey boleh sebut kat sini ialah, diorang ni semuanya happening.[/pullquote]

Kalau kita amati betul-betul, kesemua pengacara ini pernah menjadi pengacara untuk program TV di TV3 dan Media Prima. Antaranya, Fara Fauzana (Nona), Neelofa (Nona), Scha Alyahya (Muzik-Muzik 28), Amyza Aznan (Woot Woot), Zizan Razak (Melodi), Awal Ashaari (Melodi), Faizal Ismail (Anugerah Juara Lagu & Vokal) dan Kamal Adli (Hip TV).

Budiey tak dapat ceritakan lebih lanjut tentang program ini kerana Budiey dibenarkan untuk menyiarkan segala info pada minggu depan. Embargo katanya. Nak tahu program Kecoh Pengacara Beraya ni akan tayang bila, sila semak blog Budiey pada minggu depan ya. Apa yang penting, program ini akan ditayangkan di bulan Ogos ini. Cuma tarikhnya masih belum diwar-warkan. Budiey pasti, rating program ini akan tinggi. Tengoklah siapa pesertanya, semuanya popular dan femes. Lagi pun, program ini sangat unik kerana ia menampilkan dua buah kumpulan, di mana pengacara wanita akan berlawan dengan pengacara lelaki yang semuanya tip top.

Sebelum itu, apa kata kita layan dulu, gambar-gambar menarik sekitar rakaman berlangsung.

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

Rakaman Kecoh Pengacara Beraya

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Ada Sebab Natasha Hudson Ganti Nama Anak

Ainan Tasneem Lancar Mini Album Aku Suka Dia