in , ,

Itu Bukan tunang Tetapi Jejaka Misteri Itu Adalah Anak Saudara Hidayah

Siti Norhidayah Mohd Ali, balu kepada Allahyarham Abam Bocey, menjelaskan bahawa gambar bersama jejaka misteri yang dia muat naik adalah anak saudaranya. Dia memberitahu ini selepas ada yang bertanya tentang gambar itu di Facebook.

Hidayah menjelaskan bahawa dia sengaja bergambar dengan anak saudaranya untuk bandingkan ketinggian mereka. Dia kata anak saudaranya lebih tinggi dari dia, jadi dia nak tunjuk pada semua orang.

Seorang pelayar media sosial yang dipercayai pengikut Hidayah memberitahu bahawa Hidayah masih belum bertunang seperti yang dilaporkan media. Tetapi usaha untuk dapatkan penjelasan lanjut dari Hidayah tidak berjaya kerana dia tak angkat telefon.

Hari sebelumnya, Hidayah telah memuat naik gambar di Instagram yang menunjukkan dia bersama seorang jejaka bersongkok di atas pelamin. Ramai pengikutnya mengucap tahniah dan sangka itu adalah majlis pertunangan Hidayah dengan jejaka tersebut.

Sebelum ini, Allahyarham Abam Bocey dan Hidayah telah berkahwin pada 2017 dan mereka dikurniakan seorang anak lelaki. Allahyarham Abam meninggal dunia pada 10 Februari 2020 akibat demam panas pada usia 32 tahun.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Mimi Lana & Syafiq Kyle Tak Bercinta, Tapi Mereka Kini Jadi BFF – Pengurus

SITI NORDIANA

Siti Nordiana Nafi Nikah Tapi Mahu Bersanding Dengan Peminat di Konsert