in

Alyah Jawab Isu Gambar Wanita Lain Bersama Suami di Instagram

Teka teki mengenai gambar wanita di sebelah Datuk Ramli MS yang dimuat naik Alyah sebentar tadi dirungkai tadi oleh penyanyi berkenaan sendiri kepada wartawan BH Online.

Alyah turut mengucapkan tahniah kepada wanita berkenaan yang dikenali dengan nama Siti Hafilah Che Kar kerana dijelaskan turut berkahwin diam-diam dengan suaminya.

“Tahniah juga atas cubaan menghancurkan rumah tangga saya. Saya hidu cerita ini lama tetapi baru saja dapat bukti bergambar. Saya reda dengan apa saja yang akan terjadi. Lepas satu dugaan demi dugaan saya lalui. Saya kurang pasti bila mereka berkahwin. Sebelum ini wanita itu pernah cakap mengenai hal kahwin dan sekarang sudah terbukti,” katanya.

Alyah juga sedar suaminya itu ramai peminat dan selama berkahwin gambar mereka berdua juga ditegah suaminya untuk diambil mahupun dimuat naik di laman Instagram.

“Umpama saya ini tak ada perasaan. Dia boleh ambil gambar dengan orang lain tapi dengan saya tidak.

“Saya terima apa saja kesudahan selepas ini. Selama ini saya seperti orang bodoh. Hidup saya sudah hancur,” katanya. – Berita Harian

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Aksi Gadis Bertudung Dipeluk Kumpulan K-Pop Jadi Viral

Datuk Ramli MS Enggan Komen Isu Gambar Instagram Alyah