in , ,

Filem Kerat 14 Lakonan Aaron Aziz & Siti Saleha

#PartyBudiey dah pun tamat. Alhamdulilah segalanya berjalan dengan lancar seperti mana yang Budiey rancangkan. Cuma ada beberapa benda yang tak sempat nak settle. Antaranya, barang tajaan Drive 7 tak sempat nak ambil dari pengurus Aaron Aziz, Diyana Halik sebab kesuntukan masa. Ramai pembaca suruh Budiey menjemput Aaron Azi dan Siti Saleha.

Aaron Siti Saleha Fouziah Gous

Bukan Budiey tak ajak, sebenarnya pasangan pelakon drama Nora Elena ini sekarang ni tengah sibuk shooting filem Kerat 14. Begitu juga dengan Fouziah Gous, pun tak dapat datang #PartyBudiey sebab berlakon dalam filem psiko thriller ini. Bab baju yang dah ditanda-tangan oleh Aaron tu, memang Budiey terkilan sangat-sangat sebab pasti ramai pembaca yang nak baju tu. Tapi tidak mengapa, mungkin kita akan rancang untuk buat party lain pulak selepas ni.

Aaron Aziz Siti Saleha Kerat 14

Bercakap tentang filem Kerat 14 ni, ia adalah sebuah filem psiko thriller berjudul yang menampilkan Aaron Aziz, Siti Saleha, Zamarul Hisham, Ali Arami, Fouziah Gous dan ramai lagi. Sekarang ini masih lagi dalam proses pengambaran.

Nama watak Kerat 14:
Aaron Aziz sebagai Haziq
Siti Saleha sebagai Nurzara
Zamarul Hisham sebagai ASP Razman
Ali Arami sebagai Aril
Fouziah Gous sebagai Sasha

Dalam filem ini Aaron memegang watak sebagai seorang pembunuh yang mengerat mangsanya kepada 14 bahagian kerana tidak tahu cara terbaik untuk melupuskan bukti.

“Saya memang teruja untuk membawakan watak ini sebab ia berbeza dengan watak yang diberikan sebelum ini. Penggambaran telah bermula pada 19 Januari lalu. Harap peminat akan suka dengan naskah ini,” – Aaron Aziz.

Sekilas membaca watak Aaron yang kena kerat mangsa sebanyak 14 keratan ni mengingatkan Budiey dengan kes Mona Fandey. Cuma dalam kes tu, diorang kerat mayat mangsa sebanyak 18 kerat.

Walaupun berlainan genre, gabungan Aaron Aziz dan Siti Saleha dianggap satu eksprimental dalam filem psiko thriller ini.

Budiey tak sabar nak tonton filem ini. Kalau diberi keizinan oleh produksi, teringin sangat untuk melawat lokasi Kerat 14 ni. Semoga segalanya berjalan lancar ya.

Aaron Aziz Siti Saleha Kerat 14

Aaron Aziz Siti Saleha Kerat 14

Aaron Aziz Siti Saleha Kerat 14

Kerat14

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

TAHNIAH! Jaclyn Victor Kini Di Bawah KRU Studios

Ujibakat Kembara Si Manja Mencari Pasangan Anak Beranak