in , , ,

Fasha Sandha & Ayda Jebat Duta Produk Terbaru Aura White

Pelancaran Produk Terbaru Aura White Aura White Sparkle Diamond Skincare & Aura White Sparkle Diamond Collagen Travel Pack.

Aura White Global Sdn Bhd merupakan syarikat bumiputera yang mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan untuk semua peringkat umur. Syarikat ini diuruskan oleh Datin Furyna Azmeer dan Datuk Saiful Safwan sejak tahun 2012. Aura White terkenal dengan rangkaian produk kesihatan & kecantikan lelaki dan wanita dengan lebih 60 jenis produk di pasaran seperti Aurawhite Sparkle Diamond Collagen, Aurawhite Skinspa, Auramen Turbo Collagen, Auramen Skincare dan banyak lagi. 

Aura White

Sebelum ini, Aurawhite juga pernah melancarkan produk ubat gigi Aura White yang khas untuk merawat gigi secara mendalam dan sesuai untuk kanak-kanak sehingga dewasa. Ubat Gigi Aurawhite mempunyai tiga variasi iaitu Aura White Hd Bright, Aura White Coconut Charcoal dan Aura White Kayu Sugi Premium di pasarkan di farmasi dan pasaraya seluruh malaysia.

Justeru itu, pada tahun ini Aura White Global sdn bhd, ingin melancarkan dua produk terbaru iaitu Aurawhite Sparkle Diamond Skincare dan juga Aurawhite Sparkle Diamond Collagen Travel Pack di mana bahan yang digunakan diiktiraf Halal dari Jakim dan diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia.

Pada kali ini juga, Aura white menampilkan duta baharu bagi produk Aurawhite Sparkle Diamond Skincare iaitu Fasha Sandha dan juga duta bagi Aurawhite Sparkle Diamond Travel pack ialah Ayda Jebat yang telah bersama dengan Aurawhite selama 4 tahun berturut-turut. 

Fasha Sandha

Aura White menghasilkan produk penjagaan wajah eksklusif iaitu Aurawhite Sparkle Diamond skincare (Set Esklusif 4 dalam 1) yang diiktiraf halal dan sangat menitik beratkan bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi yang diperkaya dengan Vitamin C, E, Whitenol, Niacinamide dan partikel berlian yang diuji secara klinikal membantu untuk 10x kali ganda pencerahan, sesuai untuk semua masalah jenis kulit dan akan membantu mencerah dan melembapkan kulit, mengatasi masalah penuaan, mengecilkan liang pori-pori, mengurangkan masalah kulit berminyak, mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat. 

Seperti yang sedia maklum, sebelum ini Aura White juga telah mengeluarkan Sparkle Diamond kolagen versi botol seperti produk yang lain, tapi kali ini Aura White menampilkan kelainan dengan melancarkan Aurawhite Sparkle Diamond Kolagen Travel pack dengan bungkusannya juga ringkas dan mudah untuk dibawa kemana saja.  

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rangkaian produk Aura White, boleh melayari laman web rasmi mereka di www.aurawhite2u.com , follow facebook dan instagram Aurawhite di @aurawhiteofficial atau hubungi +60142399995 @ 03-90111114. 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gaten Matarazzo | 11

Get Your Good Vibes Party Started With These Strange Hits

Toko | 12

Toko Kilat Muncul Dengan Pemacu Api Tour 2019