in

Aaron Aziz Suntik Steroid Untuk Ke Cape Town

Pelakon Aaron Aziz yang menghidap sakit sendi tengkuk (cervical Facet Arthritis) telah dibenarkan keluar wad petang Jumaat selepas dimasukkan ke Pusat perubatan Prince Court, Kuala Lumpur pada Rabu lalu.

Isteri Aaron yang juga pengurusnya, Diyana Halik berkata, Aaron terpaksa meminta kebenaran untuk keluar wad kerana terpaksa bertolak ke Cape Town, Afrika Selatan bagi menjalani penggambaran Fear Factor Malaysia 2 pada malam Jumaat.

Aaron Aziz

“Sepatutnya Aaron tidak dibenarkan ke mana-mana kerana perlu menjalani rawatan fisioterapi selama tiga bulan. Tetapi Aaron akan bertolak ke Cape Town pada malam ini juga (Jumaat) dan doktor membenarkannya keluar selepas diberi tiga kali suntikan steroid.

“Suntikan itu akan bertahan selama sebulan, sepanjang penggambaran Fear Factor Malaysia 2. Dan kemudian apabila pulang ke Malaysia, dia wajib menjalani rawatan itu selama tiga bulan.”

Akhbar melaporkan Aaron telah dimasukkan ke wad setelah mengadu sakit leher sejak seminggu lalu.

Dia bagaimanapun terpaksa membiarkan sakitnya itu semata-mata mahu menyelesaikan penggambaran sebuah telefilem sehingga menyebabkan penyakit berkenaan menular ke tangan dan jari sehingga menjadi kebas.

Penyakit berkenaan menyebabkan lehernya senget dan tidak boleh bergerak.

Terdahulu, aktor kelahiran Singapura itu pernah beberapa kali dikejarkan ke hospital termasuklah kecederaan yang dialami ketika berada di lokasi penggambaran.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Filem Paku Bukan Ciplak Paku Pontianak

Konsert Hitz.fm Birthday Invasion Dapat Sambutan