in ,

UNIQLO Buka Kedai di Melaka Tawaran Istimewa dari 8 – 14 September

Peruncit pakaian global, UNIQLO hari ini meraikan pembukaan rasmi kedai baharunya di Limbongan, Melaka.

Penambahan menarik kepada keluarga UNIQLO ini, yang terletak di tengah-tengah Klebang, bukan sahaja berfungsi sebagai kedai ketiga di Melaka tetapi juga menandakan kedai mega di tepi jalan kedua untuk jenama itu di Malaysia.

Kedai di tepi jalan baharu – terletak secara strategik bersebelahan dengan kedai makan terkenal – Burger King dan McDonald’s Limbongan, berkeluasan 870 meter persegi, bertujuan untuk meningkatkan lagi kemudahan membeli-belah untuk masyarakat setempat dengan menyediakan akses pantas dan mudah kepada pakaian UNIQLO kegemaran mereka, pada bila-bila masa.

Photo 3 - (from left to right) Victor Chang, Datuk Wira Chang, Tokumine Satoshi, Yeoh Oon Lai, and Dawn Chow at the grand opening of UNIQLO Limbongan today.

Pembukaan besar itu diserikan oleh barisan tetamu terhormat, menekankan kepentingan acara penting ini. Tokumine Satoshi, Ketua Pegawai Operasi UNIQLO, Dawn Chow, Pengarah Pemasaran UNIQLO, Yeoh Oon Lai, Ketua Pegawai Pembangunan Wing Tai Sdn Bhd, Datuk Wira Chang Kok Chuang, Pengarah Tatmax Corporate Sdn Bhd dan Victor Chang, Pengarah Urusan Tatmax Corporate Sdn Bhd, berganding bahu untuk memperingati majlis yang meriah ini.

Photo 7 - Japanese Traditional Taiko Drum performance at the opening of UNIQLO Limbongan.

“Kedai UNIQLO Limbongan Melaka telah direka bentuk dengan teliti untuk menyediakan ruang yang luas dan kebolehcapaian untuk semua orang, termasuk keluarga yang mempunyai kanak-kanak, warga emas dan individu kurang upaya. Kedai tepi jalan UNIQLO baharu akan berfungsi sebagai destinasi membeli-belah yang mudah untuk pelanggan di Pekan Klebang dan perbandaran sekitar, menawarkan penduduk tempatan pengalaman membeli-belah yang cepat dan mudah,”

– Yuki Yamada, Pegawai Eksekutif Kumpulan Peruncitan Pantas dan Ketua Pegawai Eksekutif UNIQLO Malaysia & Singapura.
Photo 5 - A moment of new beginnings!  (from left to right) Dawn Chow,Yeoh Oon Lai, Tokumine Satoshi, Datuk Wira Chang, and Victor Chang cutting the ribbon to mark the opening of UNIQLO Limbongan!

Pembukaan kedai tepi jalan UNIQLO Lingbongan merupakan bahagian penting dalam pelan pengembangan strategik jenama itu di Malaysia. Ia berdiri sebagai bukti komitmen UNIQLO kepada komuniti tempatan dan mewakili satu lagi langkah dalam misinya untuk menjadikan LifeWear boleh diakses oleh semua.

Photo 1 - UNIQLO Limbongan Melaka

Beberapa sorotan dan ciri UNIQLO Limbongan termasuk:

  • Kedai ketiga untuk menampilkan UTme! sudut, yang menawarkan perkhidmatan penyesuaian reka bentuk pelekat dan percetakan untuk T-Shirt dan beg jinjing;
  • Sudut Kelestarian untuk menyokong pembuatan pakaian secara mampan dan mendidik pelanggan tentang cara mereka boleh berganding bahu dengan UNIQLO untuk menyumbang kepada masyarakat yang lebih mampan dengan mengambil bahagian dalam inisiatif kitar semulanya;

Untuk maklumat lanjut tentang UNIQLO, sila layari www.uniqlo.com/my.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ND LALA

ND Lala Minta Bekas Isteri Pulangkan Pasport, Tak Perlu Nak Berbalah

MEK HABSAH

Al-Fatihah! Pelakon Mek Habsah Meninggal Dunia Akibat Penyakit Paru-Paru