in ,

Tiket Early Bird Konsert DEWA 19 Habis Terjual

Maaf la ya, sudah sold out! Tiket-tiket early bird Dewa 19 Reunion Live in Malaysia yang dijadual berlangsung pada 2 Februari 2019 di Stadium Malawati, Shah Alam sudah pun terjual habis.

Okay, bawa bertenang semua. Tiket ada lagi. Cuma untuk diskaun tu, dah takde dah lepas ni.

Pastinya ini adalah berita gembira dan berita sedih buat Baladewa apabila tiket-tiket early bird dengan potongan 10% telah sold out sebaik ia mula dijual sejak 7 sehingga 11 November lalu.

DEWA 19 REUNION LIVE IN MALAYSIA

Tiket Early Bird Konsert Dewa 19 Reunion Live In Malaysia Habis Terjual

Berita gembiralah adalah para pembeli early bird sudah tidak perlu bimbang mereka gagal memperoleh tiket konsert sulung gabungan semula formasi lengkap Dewa 19 menerusi Konsert Dewa 19 Reunion Live In Malaysia kelak.

Berita sedihnya pula adalah Baladewa yang tidak membeli tiket early bird perlu berebut membeli tiket bagi memastikan tidak terlepas menyaksikan momen bersejarah di antara para personal Dewa 19 iaitu Ahmad Dhani, Ari Lasso, Once, Andra, Yuke dan Agung serta Tyo.

“Melihat keseluruhan tiket early bird terjual dengan begitu laris dan habis dalam tempoh lima hari adalah satu perkembangan yang cukup positif dan memberangsangkan daripada Baladewa.

“Pihak kami yakin konsert ini akan mendapat sambutan luar biasa kelak,” – Nik Iruwan dari Nizra Production.

Bagaimanapun, tiket-tiket untuk menyaksikan Dewa 19 Reunion Live in Malaysia masih boleh dibeli menerusi laman web www.ticketcharge.com.my

Lawati juga laman sosial rasmi konsert ini atau boleh hubungi Info Hotline di talian 0172792118 untuk keterangan lanjut.

Pastikan kalian memiliki tiket-tiket berharga:-
RM238 – Cat 3 (Reserved seating)
RM358 – Cat 2 (Baladewa Standing Zone)
RM458- Cat 1 (VIP Reserved Seating)
RM888 – Cat VIP (Meet and Greet Reserved Seating)

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Telemovie LUKISAN TAKDIR Kerjasama RTM & RTB

K-Pop Dance Battle Sherry Alhadad vs Haziq di SFMM33