in , ,

“Saya Pernah Borak Dengan Isteri, Boleh Tak Kalau Mati Kita Sama-Sama?”

Pelakon dan penyanyi Izzue Islam terharu apabila memikirkan pengorbanan isterinya, Awin Nurin, yang banyak memberi sokongan dalam perjalanan kerjayanya.

Ketika bercakap dalam sebuah podcast bersama Datuk Rosyam Nor, Izzue kelihatan tidak dapat menahan air matanya, terutama apabila membayangkan bagaimana hidupnya tanpa kehadiran isteri.

Izzue berkongsi bahawa dia tidak dapat membayangkan kehilangan Awin suatu hari nanti. Dalam perbualannya dengan isterinya, dia pernah bertanya, “Boleh tak kita mati sama-sama?” Ungkapan ini mencerminkan betapa besar kasih sayang dan keterikatan mereka sebagai pasangan hidup.

Pelakon ini turut berkongsi bahawa dia sentiasa ingin melihat isterinya di depan matanya dan tidak tahu bagaimana dia boleh terus bekerja jika Awin tidak ada di sisinya. Izzue mengungkapkan saat-saat ketika Awin tidak dapat menemaninya ketika sesi penggambaran disebabkan demam, dia merasa seperti hilang arah dan tidak tahu kenapa.

“Saya nak dia ada depan mata saya. Selagi saya boleh hidup dengan dia, saya nak hidup dengan dia betul-betul,” ungkap Izzue sambil menekankan kepentingan kehadiran Awin dalam hidupnya.

Sebagai catatan, Izzue Islam dan Awin Nurin berkahwin pada 2 Jun 2013 di Dewan Shah Alam. Meskipun belum dikurniakan cahaya mata, kebahagiaan mereka sebagai pasangan tetap menjadi fokus utama.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Shukri Yahaya Mohon Maaf Sebab Lakon Adegan Berunsur ‘Soft P*rn’

FATTAH AMIN

Fattah Amin Jarang Lepak Lepas Kahwin, Mohon Kawan Tak Kecil Hati