in , ,

Fattah Amin Jarang Lepak Lepas Kahwin, Mohon Kawan Tak Kecil Hati

Fattah berharap rakan-rakannya dapat memahami dan tidak terasa hati meskipun kadang-kadang dia tidak dapat meluangkan masa bersama mereka.

Selepas menjadi suami dan bapa, pelakon Fattah Amin mengakui bahawa dia semakin jarang keluar bersama rakan-rakan untuk melepak. Fattah menjelaskan bahawa sejak memiliki keluarga, dia lebih cenderung untuk menghabiskan masa di rumah bersama isteri dan anak.

Fattah berharap rakan-rakannya memahami situasi ini dan tidak terasa hati walaupun dia jarang keluar untuk aktiviti bersama. Beliau menjelaskan bahawa kebanyakan waktunya dihabiskan di rumah bersama keluarganya, tetapi dia akan keluar jika ada keperluan khusus seperti mesyuarat.

Pelakon ini juga berkongsi bahawa jika dia mendapat masa lapang, dia lebih suka bermain permainan video. Fattah menyatakan bahawa ‘me time’ (masa untuk diri sendiri) baginya adalah ketika dia dapat bermain game, tetapi dia juga menekankan bahawa sebagai seorang yang sudah berkeluarga, ‘me time’ tersebut tidak boleh menjadi keutamaan utama.

Fattah berharap rakan-rakannya dapat memahami dan tidak terasa hati meskipun kadang-kadang dia tidak dapat meluangkan masa bersama mereka. Bagi Fattah, keluarga adalah keutamaan utama dalam hidupnya.

Sebagai catatan, Fattah Amin dan pelakon Nur Fazura telah mendirikan rumah tangga pada 27 November 2017 dan mereka dikurniakan seorang anak perempuan bernama Nur Fatima Aisya, yang kini berusia empat tahun.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

IZZUE ISLAM

“Saya Pernah Borak Dengan Isteri, Boleh Tak Kalau Mati Kita Sama-Sama?”

WANI KAYRIE

Wani Kayrie Selamat Jalani Pembedahan Hernia Buang Ketulan di Perut