in , , ,

Izzue Islam Menangis Mengenang Jasa Isterinya Yang Sanggup Berkorban

Pelakon Izzue Islam gagal menahan sebak mengenangkan usaha keras isterinya, Awin Nurin yang menjadi tulang belakang kejayaan kariernya sebagai anak seni.

Izzue Islam menangis mengenang jasa isterinya, Awin Nurin, yang telah menjadi sokongan utama dalam kariernya sebagai pelakon. Izzue berkongsi bahawa tanpa bantuan dan sokongan isteri, dia mungkin tidak akan dikenali oleh ramai orang dan tidak akan memiliki kehidupan yang seperti sekarang.

Dalam sebuah podcast bersama pelakon Datuk Rosyam Nor, Izzue menyatakan betapa pentingnya peranan Awin dalam hidupnya. Dia bahkan menyatakan janji mati bersama, mengungkapkan betapa besar pengaruh dan kehadiran Awin dalam hidupnya.

“Saya tidak boleh bayangkan kalau dia tiada. Kami pernah berbincang dan saya kata kepadanya bolehkah kita mati bersama-sama nanti. Tanpa isteri, kalian mungkin tidak kenal Izzue Islam seperti hari ini, dan saya juga tidak pernah bayangkan memiliki kehidupan begini sekarang,” ujar Izzue.

Apabila ditanya tentang bagaimana perasaannya jika kehilangan isteri tercinta, Izzue mengakui bahawa dia mungkin akan hilang arah dan fokusnya dalam dunia hiburan mungkin akan terkubur. Dia berkongsi pengalaman ketika isterinya tidak dapat mengiringinya ke sesuatu penggambaran akibat demam, dan dia merasa seperti kehilangan arah tanpa kehadiran Awin.

Izzue menegaskan betapa pentingnya Awin dalam hidupnya dengan berkata, “Saya mahu dia sentiasa ada di depan mata. Selagi saya hidup, saya mahu dia ada di depan saya.” Air mata Izzue mengalir sebaik saja perkara berkaitan dengan Awin dibangkitkan oleh Rosyam.

Sebelum ini, Izzue Islam juga pernah mencipta lagu khas untuk Awin sebagai ungkapan kasih sayangnya terhadap wanita yang melengkapi segala kekurangan dalam dirinya. Pasangan ini telah mendirikan rumah tangga pada Jun 2013, walaupun belum dikurniakan rezeki untuk memiliki cahaya mata.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lepas Dikecam Teruk, As’ad Motawh Nafi Cakap Pergi Sekolah Buang Masa

CHE TA ROZITA CHE WAN ZAIN SAIDIN

Netizen Teruja Sangat Mahu Melihat Wajah Asli Rozita Che Wan Tanpa Mekap