in , ,

Shukri Yahaya Mohon Maaf Sebab Lakon Adegan Berunsur ‘Soft P*rn’

Pelakon Shukri mendakwa dia tidak suka membaca skrip terlebih dahulu dan lebih selesa melakukan interpretasi pada hari penggambaran.

Pelakon Shukri Yahaya telah memohon maaf atas kesilapannya dalam menjalankan adegan berunsur ‘soft porn’ dalam drama terbarunya bertajuk Layang-Layang Perkahwinan. Shukri mengakui kesalahan tersebut dan meminta maaf kerana tidak mempertimbangkan sensitiviti masyarakat semasa melakonkan babak tersebut.

Shukri menyatakan bahawa dia sangat teruja untuk melakonkan babak tersebut pada hari pertama penggambaran tanpa memikirkan bagaimana reaksi masyarakat. Bagaimanapun, Shukri menegaskan bahawa adegan sebegini tidak akan berulang dan dia memahami pentingnya mengambil kira sensitiviti penonton.

Shukri turut berkongsi bahawa dia tidak suka membaca skrip terlebih dahulu dan lebih suka melakukan interpretasi pada hari penggambaran. Dia menjelaskan bahawa pada hari pertama penggambaran, dia terlalu bersungguh-sungguh untuk jayakan wataknya dan tidak membayangkan bahawa babak tersebut akan sebesar itu.

Adegan yang menjadi tular baru-baru ini memaparkan Shukri sedang mandi sebelum dilibatkan dengan pelakon Alya Iman yang masuk ke dalam bilik air. Shukri menegaskan bahawa kesilapannya itu tidak akan berulang dan dia berazam untuk lebih berhati-hati dalam memilih dan melaksanakan adegan-adegan dalam projek lakonannya pada masa akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

“Kalau Betul Saya Campur Tangan, Kemukakan Bukti,” – Isteri Fizi Ali

IZZUE ISLAM

“Saya Pernah Borak Dengan Isteri, Boleh Tak Kalau Mati Kita Sama-Sama?”