in , , ,

LoveLove CuteCute HAHAHA!HAHAHA! OMG!OMG! WinWin

Peraduan Premiere With Budiey ZOMBIELAND: DOUBLE TAP

Sebuah filem aksi yang menarik berjudul ZOMBIELAND: DOUBLE TAP yang akan menemui penonton di pawagam tidak lama lagi. Mahu menonton filem ini? Apa kata sertai peraduan ini.

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem aksi yang cukup menarik berjudul ZOMBIELAND: DOUBLE TAP akan menemui penonton tidak lama lagi. Untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan 60 tiket menonton secara percuma di malam tayangan Premiere With Budiey – ZOMBIELAND: DOUBLE TAP.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 31 Oktober 2019.

Untuk kalian yang menyukai filem yang padat dengan aksi mendebarkan ini sudah tentu filem ini sesuai untuk kalian semua.

Zombieland: Double Tap

A decade after Zombieland became a hit film and a cult classic, the lead cast (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, and Emma Stone) have reunited with director Ruben Fleischer (Venom) and the original writers Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool) for Zombieland: Double Tap. In the sequel, written by Rhett Reese & Paul Wernick and Dave Callaham, through comic mayhem that stretches from the White House and through the heartland, these four slayers must face off against the many new kinds of zombies that have evolved since the first movie, as well as some new human survivors. But most of all, they have to face the growing pains of their own snarky, makeshift family.

Ia adalah kesinambungan dari filem pertama yang mengisahkan tentang Columbus, Tallahasse, Wichita dan Little Rock yang kini kini perlu melawan zombi baru selain perlu berdepan dengan kerenah masing-masing.

Bahasa: Inggeris
Sarikata: Melayu / Cina
Tarikh Tayangan: 31 Oktober 2019
Genre: Aksi/ Komedi
Pengedar: Sony Pictures Entertainment
Pelakon: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin
Pengarah: Ruben Fleischer
Format: 2D

Zombieland: Double Tap

Peraduan Premiere With Budiey – Filem ZOMBIELAND: DOUBLE TAP

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 60 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

29 Oktober 2019 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

TGV Sunway Pyramid

Anda ingin hadir ke acara santai ini? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere ZOMBIELAND: DOUBLE TAP – Budiey.com di GSC 1 Utama.

Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan? Pemenang dipilih berdasarkan slogan PALING KREATIF.

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #ZombielandDoubleTap

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah barangan merchandise ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon suara yang membintangi filem ZOMBIELAND: DOUBLE TAP

2. Siapakah pengarah filem ZOMBIELAND: DOUBLE TAP?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Jika saya ditakdirkan menjadi burung, saya akan …. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Premiere With Budiey – ZOMBIELAND: DOUBLE TAP

Tarikh tutup peraduan:

27 Oktober 2019

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mencuit hati dan menghiburkan jiwa ini mulai 31 Oktober 2019.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Zombieland: Double Tap
Zombieland: Double Tap
Zombieland: Double Tap
Zombieland: Double Tap
Zombieland: Double Tap

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Pengembaraan Gastronomik Menanti Anda di Karnival Cahaya Bintang

Pelakon Hollywood Cody Walker Meriahkan Drive for Paul Drift Show by Drift Factory Malaysia