in

Peraduan Menang Barangan Premium Club Mickey Mouse

Ini adalah hadiah istimewa Budiey.com kepada Budieyators, pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!  

 

Who is the leader of the Club
That’s made for you and me?
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E

Buat pertama kalinya di Asia Tenggara, “Club Mickey Mouse” telah diraikan dengan meriahnya di Malaysia dan kini untuk pengetahuan anda semua pembaca sekalian, ianya sedang ditayangkan di Disney Channel (Astro Ch 615) setiap hari Jumaat jam 1.30 petang.

Untuk info anda juga, program ini dibawakan oleh Walt Disney sendiri pada tahun 1955, program itu telah disiarkan dan mendapat sambutan yang menggalakkan dari segenap golongan terutama kanak-kanak dan remaja di Malaysia. Rata-rata berpendapat, ianya satu program yang cukup menghiburkan anak-anak dan keluarga melalui muzik, komedi, permainan dan penampilan tetamu selebriti. Untuk info lanjut tentang Disney Channel, anda boleh klik SINI.

Untuk anda dan peminat, apa kata jom sertai keseronokan Mouseketeer dan sama-sama kita raikan perdana misi Club Mickey Mouse dengan menyertai peraduan mudah ini untuk memenangi hadiah hadiah Premium Club Mickey Mouse akan termasuk:

5 x Beg Goodie (Anda juga akan mendapat 1 beg goodie, berasingan dari 5 x Goodie Bag untuk hadiah), dan setiap beg goodie akan mengandungi premium berikut:
1 x Edisi Kelompok Limited Mickey Mouse
1 x Club Edition Mickey Mouse Limited Edition
1 x beg kertas Mickey Mouse Club

Peraduan Menang Barangan Premium Club Mickey Mouse

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 5 buah goodie bag yang berisi barangan Premium Club Mickey Mouse kepada Budieyators dan pembaca bertuah.

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. Sila klik butang SHARE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Jawab soalan mudah ini:

  1. Namakan saluran yang menyiarkan program Club Mickey Mouse
  2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya suka menonton Club Mickey Mouse kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email:

Peraduan Menang Barangan Premium Club Mickey Mouse

Tarikh tutup peraduan:

10 November 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada DISNEY CHANNEL dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Fanpage Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Menang Pass Langganan NETFLIX

Dream Theater Puaskan Hati Peminat di Plenary Hall, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur