in , ,

ONE DOLLAR LAWYER di Disney+ Hotstar Mulai 24 September Ini

Dibintangi oleh Namkoong Min dan Kim Jieun, drama undang-undang yang akan datang ini mengadu wira mahkamah tempatan terhadap firma undang-undang multinasional dan pelanggan mereka yang melanggar undang-undang

Musim luruh ini, saksikan David menghadapi aliran berterusan Goliaths dalam One Dollar Lawyer, komedi bilik mahkamah yang mengharukan tentang seorang peguam pro bono yang membantu mereka yang memerlukan hanya untuk satu dolar setiap kes, akan datang pada 23 September di Disney+ Hotstar.

Disney+ Hotstar

Cheon Jihun ialah seorang peguam yang komited untuk melakukan perkara yang betul. Dengan gaya perm yang bergaya dan metodologi yang tidak biasa, dia telah mencipta nama sebagai salah seorang peguam paling berbakat di sekelilingnya, secara rutin mengalahkan firma mahal dan pelanggan mereka yang melanggar undang-undang hanya dengan satu dolar bagi setiap kes. Inspirasi kepada ramai, Jihun akan menyebabkan Baek Mari, seorang penolong peguam yang yakin dilahirkan sebagai “royalti sah” untuk mempersoalkan semua yang dia percaya selepas dipaksa bekerja dengan Jihun selama dua bulan.

Dibintangi oleh Namkoong Min (Liga Dapur, The Veil) sebagai Cheon Jihun, seorang peguam bintang dengan kadar kemenangan tinggi yang mengenakan caj kepada pelanggannya satu dolar bagi setiap kes; Kim Jieun (The Veil, Strangers From Hell) sebagai Baek Muri, seorang peguam yang dilahirkan dalam keluarga “royalti sah”; One Dollar Lawyer ditulis oleh Choi Soojin dan Choi Changhwan (Pakar Bedah Jantung, Inocent Defendant), diarahkan oleh Kim Jaehyun dan Shin Joonghoon, dan diterbitkan oleh Studio S.

Tajuk Korea terbaharu yang akan diumumkan sebagai sebahagian daripada perpustakaan hiburan tanpa henti yang tersedia di Disney+ Hotstar, One Dollar Lawyer menyertai kandungan APAC tempatan bertaraf dunia yang lain, termasuk Big Mouth mengenai seorang peguam yang tidak cekap yang dipenjarakan secara palsu dan dituduh sebagai yang paling terkenal di negara ini. penipu terkenal; Soundtrack #1, tentang cinta yang tidak berbalas antara dua kawan rapat, serta Connect yang diumumkan baru-baru ini tentang pembunuh bersiri yang melintasi lelaki yang salah, dan banyak lagi.

Strim siri Asal One Dollar Lawyer di Disney+ Hotstar mulai 23 September.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Portal Featured Zero 7 | 12

RIUH SOKMO! BERSAMA CELCOM Berjaya Rancakkan Semula Industri Kreatif 

Tony Fernandes Airasia-2020

AirAsia Lancar Jualan 5 Juta Tempat Duduk Percuma Terbesar Hari Ini!