in , , ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem 47 METERS DOWN UNCAGED

Mahukah anda menghadiri Tayangan 47 METERS DOWN UNCAGED? Kalau anda berminat untuk hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton menyaksikan filem lakonan pelakon hebat John Corbett, Nia Long, Sophie Nélisse dan Corinne Foxx berjudul 47 METERS DOWN UNCAGED. Sebuah filem yang penuh aksi mendebarkan!

Sekuel filem “47 Meters Down” pada tahun 2017 ini berkisarkan mengenai empat gadis yang menyelam bandar dalam air yang musnah, namun mula menyedari yang mereka tidak bersendirian. Sebagaimana mereka menyelam lebih dalam, mereka mendapati diri mereka memasuki kawasan yang dihuni oleh spesis jerung berbahaya. 

Filem 47 Meters Down Uncaged

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 20 tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

26 Ogos 2019 (Hari Isnin)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

TGV KLCC

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan 47 METERS DOWN UNCAGED – Budiey.com. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Filem 47 Meters Down Uncaged

Apa yang korang perlu buat ialah:

  1. Sila klik butang SHARE entri ini & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini.
  2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan 47 METERS DOWN UNCAGED kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jawab soalan mudah ini:

1. Sebutkan nama pelakon filem 47 METERS DOWN UNCAGED?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere 47 METERS DOWN UNCAGED – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Tayangan 47 METERS DOWN UNCAGED – Budiey.com

Tarikh tutup peraduan:

26 Ogos 2019 (Hari Isnin)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Terima kasih kepada RAM ENTERTAINMENT SDN BHD dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Filem 47 Meters Down Uncaged
Filem 47 Meters Down Uncaged
Filem 47 Meters Down Uncaged

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Boboiboy | 17

BoBoiBoy Movie 2 Raih RM9.9Juta Selepas Lima Hari Tayangan

Nora Ariffin 2021 | 18

Yang Anda Perlu Tahu Tentang Obesiti & Pembedahan Bariatric