in

Pemenang Peraduan PETRONAS My Dream Getaway Terima Hadiah

Ingat lagi tak dengan peraduan yang dianjurkan oleh PETRONAS iaitu My Dream Getaway? Kalau anda masih ingat lagi, baru-baru ini, PETRONAS telah mengumumkan pemenangnya. Wow, seronok betul lihat wajah ceria pemenang menerima habuan masing-masing selepas berhempas pulas menyertai peraduan ini. Berbaloi betul! Nyesal Budiey tak join!

Budiey dikhabarkan, PETRONAS telah memberi ganjaran kepada lebih 1,000 pemenang dengan hadiah-hadiah menarik bernilai sehingga RM1.5 juta! Fuh! Banyak tu. Semasa grand majlis penyampaian hadiah ini, sebanyak 15 orang pemenang peraduan ini telah menerima hadiah masing-masing. Lima pemenang hadiah utama setiap dari mereka telah membawa pulang RM35,000 baucar perjalanan, wang tunai RM20,000 dan mata Mesra sebanyak RM15,000.

Pemenang Peraduan PETRONAS My Dream Getaway Terima Hadiah Lebih RM1.5Juta

[dropcap]L[/dropcap]ima orang pemenang telah dipilih untuk menerima hadiah ke-2 dengan menerima RM30,000 baucar perjalanan, wang tunai RM15,000 dan mata Mesra sebanyak RM10,000. Manakala lima pemenang hadiah tempat ketiga pula membawa pulang RM25,000 baucar perjalanan, wang tunai RM10,000 dan mata Mesra sebanyak RM8,000 setiap seorang. Beruntung betul diorang ni. Bukan itu sahaja, kesemua semua 15 pemenang turut menerima kamera Nikon DSLR bernilai RM5,000 dan kad hadiah PETRONAS bernilai RM3,000 setiap satu. OMG! Bestnyaaaaaaaa!

Semasa majlis penyampaian hadiah itu, Raja Mazhar Mohar Raja Mohar, Head of Customer Experience Department, Retail Business Division, PETRONAS Dagangan Berhad berkata:

“Peraduan My Dream Getaway adalah pertandingan yang paling menarik untuk tahun ini dengan menawarkan hadiah yang lumayan dan hadiah-hadiah yang benar-benar memberi ganjaran kepada pelanggan kami. Tidak kurang pentingnya ialah pemilihan hadiah. Mereka dipilih berdasarkan kepercayaan kita, kami bukan hanya memberikan barang kepada pelanggan kami malah sebenarnya kami juga memberi ganjaran kepada mereka dengan memberikan hadiah lumayan yang kita tahu mereka benar-benar akan menghargainya.”

Sepanjang tempoh peraduan antara Jun dan Ogos, PETRONAS juga memberikan ganjaran sebanyak 700 hadiah saguhati dan 300 hadiah-hadiah bulanan memberi manfaat kepada lebih pelanggan. Hadiah-hadiah saguhati terdiri daripada sejumlah 100 baucar perjalanan bernilai RM1,000 setiap satu, 100 kamera Samsung bernilai RM1,000 setiap satu, 200 Kad Hadiah PETRONAS bernilai RM500 setiap satu dan 300 sebanyak RM200 Mesra menunjukkan setiap. Hadiah-hadiah bulanan dianugerahkan khas kepada ahli kad PETRONAS Mesra yang mengambil bahagian, telah setiap ganjaran dengan baucar perjalanan bernilai RM500. Secara keseluruhan, Peraduan My Dream Getaway mendapat penyertaan yang sangat ramai iaitu sebanyak 2 juta penyertaan yang layak dari seluruh Malaysia.

Budiey masih ingat lagi, betapa senangnya untuk menyertai peraduan ini di mana pelanggan hanya perlu membeli mana-mana barang-barang ‘Featured Combo’ dengan harga serendah RM3 di mana-mana Stesen Kedai Mesra PETRONAS atau membuat minimum pembelian RM10 di mana-mana cawangan mini Mesra di seluruh negara. Selepas itu, pelanggan perlu mempunyai resit yang telah dicop, kemudian lengkapkan butir peribadi mereka, menjawab soalan yang mudah dan meletakkan borang tadi ke dalam kotak peraduan yang disediakan di kedai-kedai Mesra PETRONAS.

Budiey dikhabarkan, PETRONAS akan menganjurkan peraduan seperti ini di masa akan datang. Wah! Tak sabar nak join! Untung-untung dapat pergi melancong. Ini adalah sebahagian daripada komitmen PETRONAS dalam benar-benar memberi ganjaran kepada pelanggan setia mereka.

Bagi mereka yang telah terlepas peluang, mereka sekarang ini boleh mengambil bahagian dalam fasa kedua Fuelled By Fans, Powered by PRIMAX Campaign, bermula 9 Disember hingga 31 Januari, 2014 di mana 221 pemenang akan dianugerahkan dengan wang tunai, Kad Hadiah PETRONAS dan mata Mesra. Pemenang hadiah utama bagi fasa ini akan menerima hadiah bernilai RM50,000 dan akan memberikan wang untuk amal kebajikan sebanyak RM50,000 untuk mana-mana badan kebajikan yang akan dipilih.

Untuk maklumat lanjut mengenai Fuelled By Fans, Powered by PRIMAX Campaign dan untuk memuat turun borang penyertaan, sila layari laman kempen rasmi di www.like2savefor.my/fuelledbyfans

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Komedi Pentas Kelainan Sambut Tahun Baru 2014

SMASH Popular Gara-gara Kritikan Negatif Dari Haters?