in , ,

Lokasi Konsert Muse: Will Of The People World Tour 2023 Telah Ditukar

Penukaran Lokasi Konsert Kumpulan Antarabangsa Muse : Will Of The People World Tour 2023, Kepada Stadium Nasional Bukit Jalil Pada 29 Julai Ini.

Pihak penganjur Hello Universe sangat teruja untuk mengumumkan MUSE : Will Of The People World Tour 2023 yang akan berlangsung pada 29 Julai ini di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Acara hebat ini akan menjadi SATU-SATUNYA PERSEMBAHAN mereka di ASIA sebagai sebahagian daripada jelajah global Muse dan dibawakan kepada anda oleh Hello Universe.

Muse, kumpulan rock British yang terkenal dengan persembahan yang menggembirakan dan lagu-lagu popular mereka yang menduduki carta seperti Supermassive Black Hole, Starlight, Time Is Running Out dan banyak lagi, bersedia untuk menawan hati peminat dengan kehadiran mereka yang luar biasa, muzik bertenaga tinggi dan visual yang menakjubkan.

Jelajah MUSE : Will Of The People World Tour 2023 menjanjikan pengalaman yang tak akan dilupakan, mempamerkan lagu-lagu rock Muse dengan bunyi yang inovatif.

Lokasi Konsert Muse: Will Of The People World Tour 2023 Ditukar

Pertukaran lokasi ke Stadium Nasional Bukit Jalil di Kuala Lumpur, dengan kemudahan terkini dan kapasiti yang mengagumkan, memberikan latar belakang yang sempurna untuk acara konsert yang penting ini.

Para peminat bakal mendapat pengalaman konsert yang mengasyikkan dan mengagumkan di salah satu tempat yang paling ikonik di rantau ini.

Bagi pemegang tiket yang sedia ada, tiket yang dikemas kini dengan maklumat tempat baharu akan dihantar melalui e-mel ke akaun berdaftar mereka.

Pembeli akan dapat menggunakan tiket baru ini untuk mendapatkan kemasukan ke acara di lokasi baru. Lokasi tiket untuk Zon A, Zon B & Zon C kekal sama.

Susunan tempat duduk untuk zon lain akan diselaraskan untuk menempatkan tempat baru. Tempat duduk yang setanding akan ditetapkan untuk lokasi baru.

Lokasi Konsert Muse: Will Of The People World Tour 2023 Ditukar

Hello Universe, dengan bangganya membawa Muse ke Kuala Lumpur untuk persembahan eksklusif ini. Kepakaran dan dedikasi mereka untuk menyampaikan hiburan bertaraf dunia memastikan peminat akan dilayan dengan muzik dan keseronokan malam yang luar biasa.

Tiket untuk MUSE : Will Of The People World Tour 2023 – Kuala Lumpur boleh dibeli mulai esok, 2 JUN 2023, PADA JAM 11 PAGI melalui www.ticket2u.com.my .

Peminat Muse digalakkan untuk membeli tiket mereka lebih awal untuk menjamin tempat di konsert yang luar biasa ini.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Jaclyn Victor

Rakam Kembalilah, Jaclyn Victor Teruja Dilamar Gerald Sellan & Adrian Puan 

IQIYI

iQIYI Umum Tiga Judul Original & Eksklusif Yang Menarik Untuk Tahun 2023