in ,

Gambar Shahir & Adira di Konsert Reunion Akademi Fantasia 8

Selain majlis persandingan Datuk Dr.Sheikh Muszaphar Shukor & Dr Halina di PICC Putrajaya dan Showdown Street Fest, jam 8 malam semalam telah berlangsung rakaman Konsert Reunion Akademi Fantasia 8 di Stadium Putra, Bukit Jalil.

Menariknya konsert reunion kali ini berkonsepkan Filem di mana lagu-lagu persembahan bintang AF8 diambil dari filem-filem antaranya, lagu Jai Ho – filem Slumdog Millionaire, lagu Bila Cinta – Lagenda Budak Setan, lagu Mamma Mia – filem Mamma Mia dan banyak lagi.

Dihoskan oleh Sarimah Ibrahim dan pengacara bersama Ray dan Haniff dari Radio Era, konsert yang menghimpunkan semula bintang AF8 ini dikejutkan dengan beberapa kezutan. Antaranya, penampilan istimewa dari Norman KRU dan Adnan Abu Hassan untuk lagu Awas. Kelakar tengok cikgu Adnan dipaksa menari mengikut rentak lagu Awas. Bayangkan sendiri. Kesian pun ada. Sementara cikgu tari, Linda Jasmine menari ala Bollywood untuk lagu Kol Mil Gaya. Superb!

Konsert Reunion AF8 ini akan ditayangkan di Astro Ria pada 6 November 2010, Sabtu jam 10.30 malam.

Untuk peminat Shahir dan Adira, Budiey letakkan di sini dulu gambar pasangan ideal ini…

Adira &Amp; Shahir

Adira &Amp; Shahir

Adira &Amp; Shahir

Adira &Amp; Shahir

Adira &Amp; Shahir

Adira &Amp; Shahir

Adira &Amp; Shahir

Adira &Amp; Shahir

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Nikah Kahwin Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor & Dr Halina

Top Up and Fly AirAsia with Tune Talk