in ,

Peraduan Menang Barangan Premium DuckTales

Ini adalah hadiah istimewa Budiey.com kepada Budieyators, pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!  

Selepas 30 tahun, Disney Malaysia begitu teruja mengumumkan kembalinya sebuah siri TV animasi klasik, yang pertama kali diperkenalkan pada tahun 1987, Wow dah lama tu. Jika korang masih ingat lagi, DuckTales yang sangat terkenal ini kembali ditayangkan di Astro Channel 615, mulai 26 Januari 2018 yang lalu.

Siri ini akan menampilkan wajah yang segar dengan watak kegemaran semua orang Scrooge McDuck, Donald Duck, anak saudara lelakinya, Huey, Louie dan Dewey dan Webber, cucu penjaga rumah Scrooge McDuck, Mrs. Beakley. Bersama-sama mereka akan memulakan pengembaraan yang lebih menarik dan akan memperkenalkan watak-watak baru di sepanjang jalan. Menarik kan?

Untuk anda dan peminat, apa kata jom sertai keseronokan Donald Duck bersama rakan-rakan dan sama-sama kita raikan kedatangan kembali memeriahkan hari anda dengan menyertai peraduan mudah ini untuk memenangi hadiah hadiah Premium DuckTales akan termasuk:

4 x Beg Goodie akan diberikan kepada pemenang bertuah dan setiap beg goodie akan mengandungi premium berikut:

  • 1 x Donald Duck Plush toy
  • 1 x DuckTales Tote bag
  • 1 x Disney Channel Towel
  • 1 x Disney Channel Acrylic Tumbler

Peraduan Menang Barangan Premium DuckTales

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 4 buah goodie bag yang berisi barangan Premium DuckTales kepada Budieyators dan pembaca bertuah.

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. Sila klik butang SHARE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Jawab soalan mudah ini:

  1. Namakan saluran yang menyiarkan program DuckTales
  2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya suka menonton DuckTales kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email:

Peraduan Menang Barangan Premium DuckTales

Tarikh tutup peraduan:

28 Mac 2018

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada DISNEY CHANNEL dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Fanpage Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Putus Bukan Sebab Hantaran, Sufian Mahu Bersihkan Imej

Drama MONA LISA Adaptasi Drama Korea Lakonan Zara Zya & Nazim Othman