in

Berjimat Cermat Lebih Mudah Dengan Skim U MicroCredit dari U Mobile

Tidak lama lagi Syawal menjelang. Budiey dah boleh gambarkan betapa sibuknya semua dengan persiapan untuk menyambut hari raya yang mulia. Dari perkakas rumah hinggalah alat-alat penggunaan sendirian, kalau boleh memang Budiey nak tukar semua. Tapi apakah daya kami, harga barangan semakin naik, jadi haruslah kami berbelanja dengan bijak. Mujurlah dengan offer U Mobile yang tawarkan skim U MicroCredit, di mana kita mampu mempunyai telefon pintar dengan bayaran serendah RM98 sebulan.

Apa Faedah Anda Dapat Selepas Guna U MicroCredit dari U Mobile

Kepada mereka yang tidak memiliki kad kredit, boleh juga kalian membeli iPhone secara ansuran bulanan.

Memang bagus pelan ini sebab Budiey sekarang mampu naikkan bajet untuk usha perabot-perabot dan perkakas rumah di rumah Budiey ni.. hehehe..

Jadi kalau kalian memang berminat untuk tukar telefon baru, bolehlah layari http://www.u.com.my/umicrocredit untuk maklumat yang lanjut. Kalau memang ada niat yang kuat untuk tukar telefon, memang Budiey rekomen semua untuk mendaftar untuk pelan ini.

Selamat membeli-belah semua! =)

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Emma Maembong Sedih Selepas Putus Cinta Zizan Razak

Ada Sebab Budiey Pilih Jam Tangan Claude Bernard Untuk Lebaran Ini