in

U Mobile Lancar Program Kesetiaan U Special

U Mobile Sdn Bhd, telco yang memiliki rangkaian mudah alih terpantas di Malaysia, mengumumkan inisiatif terbarunya yang merupakan ganjaran istimewa kepada pelanggan prabayar dan pascabayar. Dikenali sebagai U Special Loyalty Programme (Program Kesetiaan U Special), program ini bertujuan memberi ganjaran kepada pelanggan paling setia dengan tawaran dalam bentuk jaminan, detik istimewa, kejutan dan pelancongan.

U Mobile Lancar Program Kesetiaan U Special

U MOBILE Memberi Ganjaran Berupa Manfaat Pelancongan Lengkap Kepada Pelanggan Setia Menerusi Program Kesetiaan U Special

[pullquote align=”right”]Bermula 26 Ogos 2016, pelanggan U Mobile yang layak menyertai U Special Loyalty Programme, boleh menikmati ganjaran berupa manfaat pelancongan lengkap.[/pullquote]

Sebelum berangkat ke destinasi, mereka akan diberikan e-baucer makanan secara percuma yang boleh digunakan di Starbucks cawangan KLIA atau KLIA2; apabila mereka melancong, mereka dijamin oleh insurans pelancongan secara percuma; dan mereka juga dapat menikmati kadar eksklusif penginapan di Berjaya Hotel Resorts terpilih. Sepanjang tempoh pelancongan, pelanggan U Mobile yang melanggan pelan pascabayar terpilih boleh mengambil kesempatan untuk menikmati manfaat perkhidmatan Data BackpackTM U Mobile di mana pelanggan boleh menggunakan data mereka secara percuma semasa merantau di 12 destinasi kunjungan.
[dropcap]U[/dropcap] ntuk meraikan pelancaran program kesetiaan yang baharu ini, pelanggan U Mobile telah dijemput menghadiri majlis makan malam eksklusif dan menikmati sajian bufet serta beramah mesra dengan Chef Malcom, iaitu personaliti jurumasak popular dalam program sukaramai seperti ‘Great Dinners of the World’ dan ‘Back to the Streets’ di saluran Asian Food Channel (AFC). Para tetamu juga berpeluang beramah mesra dengan warga U Mobile.

Ketua Pegawai Pemasaran U Mobile, Jasmine Lee berkata, usaha yang gigih telah dilakukan untuk mencipta U Special Loyalty Programme; oleh kerana tidak mahu hanya menyampaikan program kesetiaan yang biasa, U Mobile menggunakan pendekatan yang komprehensif untuk memberi tawaran yang relevan kepada pelanggan.

“Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada para pelanggan kami kerana sentiasa setia bersama U Mobile; namun kami tidak hanya ingin memberi tawaran yang biasa sahaja, bahkan kami mahu memberi ganjaran yang lebih menyeluruh. Oleh itu, contoh terbaik adalah sajian percuma yang kami sediakan buat pelanggan kami ketika berada di KLIA dan KLIA2 sebelum berlepas ke destinasi kunjungan masing-masing, insurans pelancongan percuma termasuk perlindungan peranti, jaminan terhadap ketidakselesaan perjalanan dan manfaat tanggungan hospital serta diskaun istimewa di Berjaya Hotel Resort terpilih,” jelas Jasmine.

Beliau berkata manfaat yang disediakan ini cuma beberapa contoh yang ditawarkan oleh U Mobile semata-mata untuk menambah baik gaya hidup pelanggan yang setia. U Mobile sentiasa berusaha untuk menambah lebih banyak hadiah istimewa bagi melengkapi program kesetiaan U Special demi memberi manfaat yang maksimum kepada pelanggannya.

U Special Loyalty Programme adalah PERCUMA dan pelanggan U Mobile yang berkelayakan akan didaftar secara automatik ke program ini. Keahlian program kesetiaan ini akan diperbaharui setiap enam (6) bulan. Pelanggan U Mobile boleh log masuk portal Self Care U Mobile atau app MyUMobile bagi menyemak kelayakan masing-masing. U Mobile akan menghubungi pelanggan yang layak secara langsung menerusi SMS dan/atau emel.

Untuk keterangan lanjut dan maklumat terkini mengenai keistimewaan ahli, sila kunjungi laman web U Mobile di www.u.com.my/rewards/uspecial

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Idris Khan Anggap Kontroversi Video Lucah Tidak Bantut Karier

ERA fm Sarawak Bakal Anjurkan Konsert ERA Rock Sarawak