in , ,

Berita Baik! Samsung Wallet Akan Tersedia di Lapan Pasaran Baharu

Kini lebih ramai pengguna Galaxy boleh menikmati pengalaman Samsung Wallet yang cepat, mudah dan selamat

Samsung Electronics Co., Ltd. hari ini mengumumkan Samsung Wallet akan tersedia di lapan pasaran baharu, termasuk Australia, Brazil, Kanada, Hong Kong, India, Malaysia, Singapura dan Taiwan bermula pada akhir Januari. Samsung Wallet ialah apl selamat, pergi ke mana-mana untuk mengatur dan menggunakan keperluan harian dengan mudah.

“Apabila Samsung melancarkan Samsung Wallet tahun lepas, kami komited untuk membina pengalaman melalui perkongsian terbuka dengan perniagaan dan penyedia perkhidmatan kami dan memastikan akses kepada platform untuk seramai mungkin orang,” kata Jeanie Han, EVP dan Ketua Pasukan Digital Wallet di Perniagaan eXperience Mudah Alih, Samsung Electronics.

“Sejak beberapa bulan lalu, kami telah bekerja keras untuk mengembangkan ketersediaan Samsung Wallet dengan pantas, membawa platform kepada lebih ramai pengguna berpotensi. Kami tidak sabar-sabar untuk berkongsi perkembangan baharu yang menarik pada tahun hadapan.”

Samsung Wallet

Tahun lepas, Samsung berjaya melancarkan platform Samsung Wallet dan mengembangkan perkhidmatannya ke 21 negara – Bahrain, China, Denmark, Finland, Perancis, Jerman, Itali, Kazakhstan, Korea, Kuwait, Norway, Oman, Qatar, Afrika Selatan, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Vietnam, UAE, U.K. dan A.S.

Dan, dengan bekerjasama dengan pelbagai rakan kongsi dan pembangun yang dipercayai, Samsung Wallet juga akan terus berkembang dan memperkayakan kehidupan harian anda.

Tidak kira di mana anda tinggal, melindungi data dan maklumat peribadi anda adalah penting. Samsung Wallet berusaha keras untuk melindungi data anda dengan menyimpannya dalam persekitaran yang selamat di mana ia dilindungi daripada perisian hasad dan potensi ancaman lain.

Samsung Electronics akan mengadakan acara Unpacked secara bersemuka di San Francisco, pada 2 Februari, jam 02:00AM Waktu Malaysia. Sertai kami sebagai salah seorang yang pertama melihat inovasi Galaxy premium baharu. 

Acara ini akan disiarkan secara langsung di YouTube Samsung Malaysia, Tapak Web Rasmi Samsung Malaysia, Facebook Samsung Malaysia dan Bilik Berita Samsung Malaysia.

Mulai sekarang hingga 2 Februari, daftarkan minat anda di www.samsung.com/my/unpacked/ untuk menerima kemas kini tangan pertama tentang inovasi terbaharu Samsung dan juga e-baucar Samsung RM200.

Nantikan saluran rasmi kami untuk semua penggoda, treler dan berita akan datang tentang Galaxy Unpacked 2023.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nct Dream

Peminat K-Pop Datang Meriahkan Festival SEEN di Kuala Lumpur 2023

Samsung Galaxy Watch5

Samsung Health Monitor BP & ECG dengan Galaxy Watch5 Pro Kini di Malaysia