in

Aaron Aziz Dihentam Parti Pembangkan Kerana Puji Menteri

Berita Aaron Aziz Dihentam Peminat Kerana Puji Menteri: Aaron Aziz dihentam peminat di Twitter kerana kerana puji Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Panglima Hishammuddin Tun Hussein.

Pujian yang diberikan oleh Aaron Aziz terhadap Datuk Seri Panglima Hishammuddin Tun Hussein telah disalah erti sebagai ‘membodek’ untuk mempercepatkan proses permohonan Aaron Aziz mendapatkan status penduduk tetap Malaysia.

Aaron-Aziz

Aaron Aziz sebenarnya telah terpilih dalam satu kempen bagi menyelamatkan kanak-kanak dari menjadi mangsa penghambaan. Hishammuddin yang tertarik dengan kempen tersebut berminat untuk membantu bagi mengetengahkan kempen tersebut.


Hishamuddin dikatakan telah mengadakan perbincangan dengan beberapa selebriti termasuklah Aaron dan isteri, Diyana Halik bagi membantu dalam mengutip derma bagi mengisi tabung kempen berkenaan sebgai dana sebuah pusat perlindungan yang berunsur keagamaan.

Aaron Aziz Bikin Pecacai Pakatan Meroyan? Tapi yang bagusnya, ada peminat Aaron Aziz yang back up… katanya: Over sgt smpi sikit2 printscreen. Mentang2 aaron aziz gi kata pendapat dia psl sorg menteri hangpa nak condemn. Pendapat dia, biarlah.

Aaron Aziz

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kenyataan Anzalna Persetujuan Bersama – Zubir B Pop

Drama Bersiri Andaiku Tahu Bongkar Dilema Seorang Lelaki