in

Ucapan Fouziah Gous & Noni AF Sempena Anniversary Ke-3 Sensasi Selebriti

Pejam celik – pejam celik, nampaknya dah nak dekat 3 tahun usia Blog Sensasi Selebriti. Kepada pembaca yang masih baru berjinak-jinak dengan blog ini, Budiey.com mula beroperasi pada 7 Januari 2007. Kepada semua pembaca baru dan lama, terima kasih diucapkan kerana terus menyokong dan melayari blog ini.

Macam biasa, 2 bulan untuk sampai ke tarikh keramat tu, Budiey akan siarkan beberapa ucapan dari selebriti. Ini ucapan dari pelakon Fouziah Gous dan Noni AF kepada blog ini yang bakal menyambut hari jadi yang ke-3 tak lama lagi.

 

Thank you Fouziah & Noni. Korang memang cun & sweet!

Seperti tahun-tahun terdahulu, Budiey akan mengadakan Parti Ulangtahun Sensasi Selebriti yang ke-3 untuk meraikannya bersama dengan pembaca setia semua. Lokasi dan tarikh masih lagi dalam perbincangan. Sekarang ini, Budiey sibuk dengan kerja-kerja untuk mencari penaja.

Doakan semoga semua sukses ya!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Annahita Bakavoli Jadi Penyampai Radio XFM

Movie Day Out Sensasi Selebriti – FILEM WHITEOUT