Menu

Sensasi Selebriti

Portal Berita Hiburan, Trending & Viral, Acara, Travel, Gaya Hidup & Tech Gadget Terkini

in , ,

Tayangan Premiere THE WEDDING RINGER With BudieyBuddies

budieybuddies

budieybuddies hazelnart

Berita baik untuk pengikut setia vlog BudieyBuddies, buat pertama kalinya, kami akan menganjurkan Tayangan Premiere menonton filem THE WEDDING RINGER. Sebanyak 120 keping tiket (satu hall) akan diberikan kepada pembaca blog Budiey.com. Rasanya dah tiba masanya kami nak belanja korang semua tengok wayang secara besar-besaran macam ni. Ini je termampu yang boleh kami berikan kepada anda yang banyak memberi sokongan kepada kami. Nak kasi duit juta-juta kami masih tak mampu.

Untuk mengenali lebih lanjut BudieyBuddies, apa kata LIKE Facebook BudieyBuddies: www.facebook.com/budieybuddies dan follow kami di Instagram: www.instagram.com/budieybuddies

Kepada yang masih belum mengenali BudieyBuddies, team Youtuber ini terdiri daripada tiga orang sahabat iaitu Budiey, Cyrill Hassan & Yus Yunus. Anda boleh menonton vlog BudieyBuddies di saluran Youtube Channel Budiey.com. Jangan lupa untuk SUBSCRIBE okay. Nah klik sini: www.youtube.com/budiey27 

Dalam vlog BudieyBuddies, korang boleh tonton gelagat kami yang spontan dan kami tampilkan beberapa segmen untuk anda. Antaranya, Gila Makan, Gila Wayang, Gila Shopping dan banyak lagi. Jangan lupa untuk mengikuti kesemua vlog kami, okay?

Mahu menghadiri Tayangan Premiere THE WEDDING RINGER bersama kami serta beberapa orang selebriti & artis terkenal? Kalau anda ada masa dan boleh hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem yang penuh dengan aksi lucu dan dramatik ni.

THE WEDDING RINGER akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 29 Januari 2015.

Sinopsis THE WEDDING RINGER:

Are you bro-less? Buddy-deficient? About to settle down with a girl without ever having lived it up first with the boys?

You might just need The Wedding Ringer.

For any man getting married, there’s a lot to take care of before the big day. But no matter how stressful it gets, he can be certain of one thing: the guys that make up his wedding party – from best man to groomsmen – will help him out, from the bachelor party to the reception toast.

They’re his crew, after all: the guys who have always been there for him, through good times and bad (and good times that memorably go bad, right?). They’re the guys who matter. The guys that lovable, socially awkward groom-to-be Doug Harris (Josh Gad) never had, and doesn’t have.

And if he doesn’t want to look like a fool to his bride, they’re the guys he desperately needs. Fast.

Where most men have the luxury of choosing among childhood friends, current friends and close family for a best man, Doug’s in an especially tight jam because he can’t find anyone to be his best man. In fact, after going through his entire address book, Doug — with less than two weeks to go before marrying the beautiful girl of his dreams Gretchen Palmer (Kaley Cuoco-Sweeting) — has come to realize that he simply has no friends.

Enter Jimmy Callahan (Kevin Hart), owner and CEO of Best Man, Inc., an off-the-radar company that provides the ultimate in best man services, which includes making socially challenged guys look like bro-magnet rock stars.

With very little time to work with, Jimmy pulls out all of the stops in assuming the role of Doug’s right-hand pal, putting together an all-star team of bogus groomsmen in order to impress Gretchen’s increasingly suspicious parents Ed (Ken Howard) and Lois (Mimi Rogers) Palmer.

But as Doug’s wedding and future hang in the balance, an unexpected bromance develops with the flashy operator he’s hired, which fills Doug with the confidence he never had. What ensues in the boisterous comedy The Wedding Ringer is a hilarious charade as Jimmy and his misfit team of rent-a-friends create a series of outrageously funny dude-ventures while circumventing myriad tests initiated by the Palmer family, in order to pull off their biggest and boldest con to date.

Joining Hart, Gad and Cuoco-Sweeting in supporting roles are Ken Howard (“30 Rock”), Cloris Leachman (“Raising Hope”), Jenifer Lewis (Think Like a Man Too), Mimi Rogers (“Two and a Half Men”), and Olivia Thirlby (The Wackness).

The Wedding Ringer is directed by Jeremy Garelick (The Break-Up) from a screenplay he wrote with Jay Lavender (The Break-Up). Garelick is supported by producers Adam Fields (Limitless) and Will Packer (Think Like a Man Too).

Garelick’s behind-the-scenes team is led by a talented group of collaborators and a crew including director of photography Bradford Lipson (“The Office”), production designer Chris Cornwell (Think Like a Man Too, Ride Along), editors Jeff Groth (The Hangover Part III), Shelly Westerman, and Byron Wong, costume designer Genevieve Tyrrell (Veronica Mars), and composer Christopher Lennertz (Horrible Bosses 2, Think Like a Man Too).

The Wedding Ringer is executive produced by Zanne Devine (Easy A), Jeremy Garelick (The Break-Up), Jay Lavender (The Break-Up), Glenn S. Gainor (Think Like A Man Too), and Ben Waisbren (22 Jump Street).

The running time is 1 hour and 41 minutes.

Peraduan Tayangan Premiere Filem THE WEDDING RINGER

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 120 pass tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

27 Januari 2015 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

TGV 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere THE WEDDING RINGER – Budiey.com di TGV 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #TheWeddingRinger kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

3. Post kan gambar anda bersama ‘your BRO’ di Instagram, Facebook & Twitter.

Since it’s a bro-mance movie, perhaps you all can do something like ‘SHOW OFF YOUR BRO’. Jangan lupa tag @budiey #PremiereWithBudiey #TheWeddingRinger okay?

4. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem THE WEDDING RINGER

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere THE WEDDING RINGER – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Tayangan Premiere THE WEDDING RINGER – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

27 Januari 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 29 Januari 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Warner Bros. Pictures : www.youtube.com/SonyPicturesMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Exit mobile version