in , ,

“Saya Tak Ganggu Hak Orang! Jangan Dengar Dari Orang Luar,” – Adami Hairi

Keadaan agak panas juga apabila baru-baru ini nama Adami Hairi jadi bualan apabila dikatakan menjadi penghalang perhubungan seorang individu. Apa kes sebenarnya? Budiey telah mendapatkan penjelasan dari Adami sendiri.

Pihak media telah mendapatkan berita dan cuba menghubungi untuk mendapatkan maklumat kesahihan dari empunya badan… Adami Hairi yang sentiasa tenang berhadapan dengan gossip dan tuduhan liar..

Pelantun lagu Forte dan Legato ini menyatakan tidak pernah menjadi penghalang hubungan mana-mana pihak. Menurut Adami beliau senang dikelilingi oleh sesiapa pun tetapi sama sekali tidak pernah menggangu hak orang lain seperti mana yang diperkatakan.

“Saya sendiri berkawan dengan semua orang dan saya sendiri akui tidak ramai kenalan rapat,”

– Adami Hairi

Timbul isu mengenai muat naik status di laman sosial milik beliau, Adami menjawab itu hanya sebagai satu bentuk luahan sahaja dan tidak lebih daripada itu.

“Ada benda yang boleh dikongsi dan ada yang kita sendiri yang cuba atasi, sejujurnya memang bila dalam industri segala tindak tanduk menjadi perhatian, itu lumrah dalam dunia seni.
“Buat masa ini saya lebih fokus kepada keluarga dan tumpu pada kerja sahaja.

Kalau nak kata saya jadi punca pergolakan rumahtangga orang lain, itu saya tak nak komen apa-apa, hanya mereka yang kenal dan rapat dengan diri saya sahaja yang tahu bagaimana saya yang sebenar,”

– Adami Hairi

Dalam pada itu, Adami yang masih aktif dalam bidang nyanyian menyifatkan perjalanan seninya masih seperti biasa dan sering menerima undangan nyanyian jika ada tawaran.

Terdahuku beliau baru sahaja selesai dengan pelancaran single lagu terbaharu berjudul Angauku Mekar.

“Saya Tak Pernah Ganggu Hak Orang! Jangan Dengar Dari Individu Luar," - Adami Hairi

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SHUIB

Shuib Tinggalkan Stesen Radio Suria FM Sebab Nak Fokus Bisnes

ELLA

Konsert Jilid Akhir: Ella Puteri Kota di Kota Kinabalu Sabah Sukses!