in ,

Pertarungan Vokal dalam Medley 3 Juara Diteruskan

Pada malam ini, Budiey tak dapat cuti sebab kena buat liputan di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Minggu lepas sesi pertama separuh akhir dah pun selesai. Malam ini, kita menyaksikan pertarungan vokal dalam medley empat peserta setiap genre Irama Malaysia, Balada dan Rock buat kali kedua dengan pasangan berbeza.

Para penonton dihiburkan dengan persembahan istimewa daripada Projek Pistol, Mus May dan Aweera. Gempak kan persembahan semua penyanyi rock ni?

Di awal konsert, Projek Pistol bawa lagu Livin Like A Prayer & Are You Gonna Go My Way. Manakala Mus May dan Aweera hiburkan penonton demgan lagu rock kapak, Cintamu Mekar di Hati dan Sketsa Sebuah Cinta di pertengahan program.

Kudien vs Arill genre rock bawa lagu BERANI MATI & WANITA SELURUH DUNIA. Rahman vs Azizul bawa lagu ZAKIAH & GALI LOBANG TUTUP LOBANG. Manakala Salma vs Appril bawa lagu Balada untuk lagu Camar Yang Pulang dan Setelah Aku Kau Miliki. Indra vs Eva Maria bawa genre rock dalam lagu Sweet Child of Mine & Helena. Hazra vs Nura bawa lagu Irama Malaysia untuk lagu Isabella dan Manira. Akhir sekali, Hady va Aqeem kategori balada bawa lagu SETENGAH MATI MERINDU & TERIMA KASIH CINTA.

Persembahan manakah yang meletop?

Tiada yang tersingkir pada malam ini.

Pihak produksi juga akan mengumumkan satu kejutan untuk pengikut setia 3 Juara.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pecah Rekod & Viral Trending! Ini Rating Drama 7 HARI MENCINTAIKU

Penginapan Mewah & Megah di Constance Le Prince Maurice, di Mauritius