in , , ,

Peraduan Premiere With Budiey Menonton Filem GUNS AKIMBO

Salam semua pembaca Budiey.com, pada bulan ini kita dapat menyaksikan banyak sekali filem menarik yang akan berada di pawagam. Antaranya sebuah filem aksi yang wajib ditonton. Nah! kepada anda yang nak menang pass menonton filem ini, apa kata sertai peraduan ini sekarang!

Hai semua pembaca setia…. buat korang semua kaki wayang sekalian, Budiey.com dengan kerjasama TGV Pictures akan menganjurkan sebuah tayangan Premiere With Budiey mengajak anda semua untuk menonton sebuah filem aksi komedi yang dibintangi oleh Daniel Radcliffe, Natasha Liu Bordizzo, Samara Weaving, Mark Rowley berjudul GUNS AKIMBO.

GUNS AKIMBO

Budiey ada 50 pass untuk korang menonton filem yang padat dengan babak yang aksi komedi ini di TGV Cinemas 1 Utama pada 2 Mac 2020 (Hari Isnin). Apa tunggu lagi, usah tunggu-tunggu lama lagi ya untuk mendapatkan tiket bagi menonton filem ini nanti.

Anda sudah menonton trailer filem ini? Nah! Jika belum, apa kata tonton dulu trailer kat bawah ini:

Apa pendapat anda dengan trailer ni? Menarik tak? Komen di ruangan kat bawah ni. Untuk pembaca yang menyukai filem ini, tunggu apa lagi… sertai peraduan ini dan dapatkan tiket anda!

Sinopsis Filem GUNS AKIMBO

Filem ini mengisahkan tentang Miles seorang pembuat permainan video yang gemar membuat kacau di internet. Ketika mabuk, dia telah mengkritik hebat penyiaran pertandingan pertarungan maut haram oleh sebuah kelab yang dipanggil Skizm. Pertandingan itu disiarkan secara langsung kepada jutaan penonton yang gemar menyaksikan orang tak dikenali bertarung hingga mati. Kritikan itu telah mencetuskan kemarahan Riktor, dalang di sebalik semuanya, yang kemudian mahu Miles terlibat sebagai salah seorang peserta pertandingan itu. Mimpi ngeri Miles menjadi kenyataan apabila dia terbangun dan mendapati senjata berat dipasang di tulangnya dan kini dia perlu berdepan dengan lawan pertamanya, iaitu pembunuh bernama Nix. Dia berjaya melarikan diri daripada Nix tetapi apabila Nova, bekas kekasih yang masih disayanginya, telah diculik, dia perlu berhenti melarikan diri dan bertarung demi menyelamatkan wanita itu.

Filem ini akan berada di pawagam seluruh Malaysia mulai 5 Mac 2020.

GUNS AKIMBO

Peraduan Premiere With Budiey Menonton GUNS AKIMBO

Sensasi Selebriti dengan kerjasama TGV Pictures ingin menghadiahkan 50 tiket untuk pembaca setia Budiey.com menonton dan boleh menghadirkan diri di tayangan yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
2 Mac 2020 (Hari Isnin)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.00 malam

Tempat:
TGV Cinemas 1 Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere GUNS AKIMBO – Budiey.com. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Sila gunakan hashtag ini: #PremiereWithBudiey #gunsakimboMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini dan kongsikan di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/TGVPictures & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #gunsakimboMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua orang pelakon utama filem ini.

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan GUNS AKIMBO – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Filem GUNS AKIMBO

Tarikh tutup peraduan:

2 Mac 2020

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Terima kasih kepada TGV Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 5 Mac 2020 di pawagam berdekatan anda.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/TGVPictures dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel TGV Pictures: www.youtube.com/TGVCinemas

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

What do you think?

46 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Aliff Syukri Mohon Maaf, Ali Puteh Tak Benarkan Buat LIVE di Perjumpaan dengan Ibu Arwah Abam

Elfira Loy

Video Temubual Bersama Elfira Loy di Pelancaran Produk Elegant Cosmetics