in , , ,

LoveLove CuteCute HAHAHA!HAHAHA! OMG!OMG! WinWin

Peraduan Premiere With Budiey Filem CHARLIE’S ANGELS

Sebuah filem aksi yang cukup menarik berjudul CHARLIE’S ANGELS akan menemui penonton tidak lama lagi. Untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan 46 tiket menonton secara percuma di malam tayangan Premiere With Budiey – CHARLIE’S ANGELS.

Salam semua pembaca Budiey.com, masih ingat filem Charlie’s Angels? Jika anda lahir sekitar 70-an, pastinya akan mengimbau kenangan dengan lakonan Kate Jackson, Farrah Fawcett, Jaclyn Smith. Bagi mereka membesar sekitar 90-an pula aksi Cameron Diaz, Drew Barrymore dan Lucy Liu paling memberi kesan. Namun bagi tahun ini, nampak gayanya kita akan menyaksikan ‘angels’ baru menerusi pelakon Kristen Stewart, Naomi Scott, dan Ella Balinska.

Charlies Angels

Untuk kalian yang menyukai filem yang mendebarkan ini sudah tentu filem ini sesuai untuk tontonan kalian semua.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 14 November 2019.

Charlie's Angels

Peraduan Premiere With Budiey – Filem CHARLIE’S ANGELS

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 46 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

13 November 2019 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

GSC 1 Utama

Anda ingin hadir ke acara santai ini? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere CHARLIE’S ANGELS – Budiey.com di GSC 1 Utama.

Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan? Pemenang dipilih berdasarkan slogan PALING KREATIF.

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #CharliesAngelsMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah barangan merchandise ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan tiga pelakon utama yang membintangi filem CHARLIE’S ANGELS

2. Siapakah pengarah filem CHARLIE’S ANGELS

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem CHARLIE’S ANGELS kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Premiere With Budiey – CHARLIE’S ANGELS

Tarikh tutup peraduan:

11 November 2019

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Charlie's Angels
Charlie's Angels
Charlie's Angels

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sinopsis Drama Bersiri SURI KATRIANA Lakonan Ernie Zakri & Ummi Nazeera

Loudness Bakal Gegarkan Kuala Lumpur Dengan Konsert Jelajah Rise To Glory Malaysia 2019