in , , ,

Peraduan Menangi Merchandise Filem THE ANGRY BIRDS MOVIE 2

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem animasi yang cukup menarik berjudul THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 akan menemui penonton tidak lama lagi.

Untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan hadiah berupa barangan merchandise filem ini untuk dimenangi.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 29 Ogos 2019.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mencuit hati ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

The Angry Birds Movie 2

Red dan rakan-rakan burungnya masih bergaduh dengan khinzir-khinzir hijau dari Piggy Island. Namun, apabila burung-burung dari sebuah pulau lain, iaitu Eagle Island yang diketuai oleh seekor burung bernama Zeta, mula menyampah dengan pergaduhan mereka, Zeta mengugut untuk memusnahkan kedua-dua Bird Island dan Piggy Island. Red dan rakan-rakan burungnya bekerjasama dengan khinzir-khinzir tersebut untuk melawan Zeta.

Bahasa: Inggeris
Sarikata: Na
Klasifikasi: NA  
Tarikh Tayangan: 29 Ogos 2019
Genre: Animasi
Durasi: NA
Pengedar: Sony Pictures Entertainment
Pelakon: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Danny McBride
Pengarah: Thurop Van Orman
Format: 2D

The Angry Birds Movie 2

Peraduan Menangi Merchandise Filem THE ANGRY BIRDS MOVIE

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan barangan merchandise filem THE ANGRY BIRDS MOVIE untuk Budieyators / pembaca yang berminat dengan filem ini.

  • 3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Character Keychains
  • 3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Phone Decals
  • 3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Multicolor Pen
  • 3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Activity Set
  • 1 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Shopper Bag
  • 3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ T-Shirt
  • 3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Towel
Ab2_Activityset_Web
3 x Limited Edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Activity Set
Ab2_Keychains_Vis2
3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Character Keychains
Ab2_Foldingshopper_Web
1 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Shopper Bag
Ab2_Phonedecals_Web
3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Phone Decals
Ab2_Pen_Web
3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Multicolor Pen
Towel-Superimpose
3 x limited edition ‘The Angry Birds Movie 2’ Towel

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #TheAngryBirds2

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah barangan merchandise ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon suara yang membintangi filem THE ANGRY BIRDS MOVIE 2

2. Apakah tagline filem THE ANGRY BIRDS MOVIE 2?

3. Siapakah pengarah filem THE ANGRY BIRDS MOVIE 2?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan THE ANGRY BIRDS MOVIE 2

Tarikh tutup peraduan:

15 September 2019

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mencuit hati dan menghiburkan jiwa ini mulai 29 Ogos 2019.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

The Angry Birds Movie 2
The Angry Birds Movie 2
The Angry Birds Movie 2

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Filem 99 CAHAYA DI LANGIT EROPAH di TV2

Tiz Zaqyah | 25

Telemovie JANJI 10 ZULHIJJAH Khas Aidiladha