in , ,

Peraduan Menangi iPhone 12 Pro & iPhone 12, Senang Je, Ikuti Langkah Berikut!

Hanya sekadar menonton program Awesome TV, penonton boleh memenangi telefon pintar kegilaan ramai!

Saksikan Mic On episod 3 pada 20 November 2020Jumaat bermula jam 9.00 malam hingga 11.00 malam untuk merebut peluang keemasan tersebut. Mic On episod 3 boleh ditonton melalui saluran 112, MyTV.

Awesome TV menawarkan Iphone terbaharu iaitu Iphone 12 dan Iphone 12 Pro. Penonton Awesome TV diwajibkan mengikuti semua syarat yang telah ditetapkan untuk menyertai peraduan TONTON DAN MENANG IPHONE 12 Pro dan IPHONE 12. Syarat-syarat yang ditetapkan adalah seperti berikut :

  • Mengikuti akaun Instagram Awesome TV
  • Swafoto di kaca televisyen semasa Mic On episode 3 disiarkan pada 20 November 2020 (Jumaat), saluran 112, MyTV
  • Muat naik di Instagram
  • Senaraikan 5 Kata Kunci sepanjang Mic On episode 3 dan Tag 3 kawan di kapsyen
  • Pastikan akaun Instagram tidak diprivasikan
  • Hashtag #TontonMicOn #awesomeTV #MicOn2020 #MemangOhsem

Pemilihan pemenang akan dibuat secara rawak oleh pihak Awesome TV dan akan diumumkan melalui akaun Sosial Media Awesome TV.

Mic On adalah program realiti nyanyian pertama yang ditayangkan di Awesome TV, di mana program yang mencari bakat nyanyian yang diuruskan oleh pelawak iaitu Shuk Sahar, Fad dan Ropie. Setiap minggu peserta Mic On diberi lagu mengikut tema untuk dinyanyikan dan akan dijurikan oleh Dato M. Nasir dan Mas Idayu.

Ikuti perkembangan terkini Mic On melalui kesemua akaun media sosial Awesome TV dan siaran tertunda Mic Onboleh ditonton melalui laman web rasmi www.awesometv.my.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

A Ali | 12

Tiada Masalah Kesihatan Kronik, Pemergian Komposer A.Ali Sangat Mengejutkan

Gadget Telco Celcom Telefon Hiasan | 13

Innovation In Medicine, Terokai Kemajuan Terkini Dalam Rawatan Perubatan di TV1