in

Konsert Penentuan AF2015

Realitinya Di Sini, Inilah Akademi Fantasia!

Demam Akademi Fantasia kini kembali. Siapakah di antara 16 orang bakal pelajar iaitu SHARUL, IQWAN, SYAMEL, OPENG, FAROQ, SUFI, SYAHID, WILI, BILA, ZIQA, ARISA, AZIAH, IFA, LISA, RACHEL dan DALILA yang bakal menyinar sekaligus menempah tempat untuk diserap masuk ke dalam AF2015?

Adakah persembahan pertama mereka di Konsert Penentuan AF2015 mampu memuaskan hati Pengetua iaitu Edry Abdul Halim dan Barisan Tenaga Pengajar iaitu Acis, Shahrol, Fatimah Abu Bakar, Linda Jasmine, Fauziah Nawi dan Que Haidar yang mempunyai 100% kuasa mutlak untuk menentukan barisan pelajar musim ini? Sama-sama kita saksikan kelak.

Siaran Langsung Konsert Penentuan AF2015 pada 9 Ogos 2015 (Ahad), jam 8.30 malam @ Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA).

Good luck dan buat yang terbaik buat semua peserta!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Ciri-Ciri Hebat Oppo R7 Yang Korang Perlu Tahu

Muzik VIdeo & Lirik KU TINGGALKAN CINTA – Marsha Milan