in

Kad Raya Elektronik, Ringtones Lagu Raya & Free Eid Mubarak Card

Malas dan tidak ada duit untuk beli kad raya? Ha, sekarang kan dah ada kad raya elektronik? Apakata, ceriakan insan tersayang di Aidilfitri ini dengan kad ucapan hari raya secara elektronik, sama ada menggunakan e-card (eletronic greeting card) ataupun menerusi kad raya SMS (kirimkan wallpaper, picture message dan banyak lagi melalui handphone). Banyak laman web yang menyediakan peluang untuk anda bagi menyampaikannya ucapan Hari Raya anda kepada rakan taulan dan sanak saudara.  Setiap tahun ada laman terbaru yang menyediakan perkhidmatan kad raya percuma ini.  Semoga dengan adanya kad Kad Raya Elektronik ini dapat mengeratkan hubungan silaturrahim jauh dan dekat dan supaya mereka yang tersayang terus mengingati anda.

Sampaikan salam aidilfitri kepada mereka yang tercinta, tersayang, dirindui dan diingat selalu.

Saya percaya ada pembaca yang akan bercuti mulai hari Sabtu ini. Kepada anda semua, semoga anda semua selamat kembali ke kampung halaman. Berhati-hati di jalan raya kalau nak merasa kuih raya di Hari Lebaran nanti!

  1. Ramadan Mubarak
  2. Selamat Hari Raya
  3. Hari Raya Puasa
  4. 123 Greeting
  5. Kad Ucapan Raya
  6. Maxis Store
  7. Celcom

Sebenarnya, anda juga boleh membuat sendiri kad raya sendiri dengan menggunakan pelbagai perisian melukis seperti Paint, Photoshop, dan sebagainya yang boleh dibeli dari kedai komputer atau dimuat turun dari Internet. Kad yang telah dibuat oleh anda tersebut boleh dicetak dan kemudiannya dihantar melalui pos. Sememangnya, melakukan persediaan menyambut ketibaan Syawal termasuk menghantar kad ucapan merupakan suatu yang tidak pernah jemu dilakukan setiap tahun, cuma caranya mungkin berbeza.

[tags]Kad Ucapan, kad Selamat Hari Raya, kad raya elektronik, grafik kad raya, ucapan hari raya, pantun hari raya, syair hari raya, gurindam hari raya, lagu hari raya, iklan terbaru tv3 hari raya, youtube iklan hari raya 2008, iklan petronas 2008, kad raya jualan, rekod kad raya, hantar kad raya, kad raya special design, kad raya limited edition, Jualan Kad Raya, kad jemputan, Selamat Pengantin Baru, gambar selebriti berhari raya, E-Kad, mykakis gadis, nurul shuhada nurul ain tv3, wallpaper, picture message, penghias skrin hari raya, ringtone raya, cikgu suraya, Gossip Artis Malaysia, gambar panas koleksi peribadi artis melayu, Alex Yoong, e-Kad Percuma, download lagu raya mp3, azhar sulaiman, azza elite, baggio, Ringtones Lagu Raya, Malaywood, memilih nama bayi, nama anak artis selebriti malaysia, nassier wahab, nora, Free Eid Mubarak Card, pelakon jelatang tv3, cara mekap yang betul, fesyen artis hari raya[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Jurnal Budiey: Media Invite & Fesyen Baju Raya

Majlis Aidilfitri Bersama Anuar Zain Anjuran Anuar Zain Network Sdn Bhd