in

Johan As’ari Belum Temukan Lana Nordin Kepada Ibu

Sejak tersebarnya pengakuan dia bercinta dengan pelakon seksi lagi kontroversi Lana Nordin, ramai juga tahu mengenai ibu Johan yang dikenali sebagai Datin Firdaus dikatakan tidak merestui hubungan cinta anak terunanya itu dengan aktres yang mendapat jolokan ‘Pamela Anderson Malaysia’ itu. Jadi, sekarang ini sudahkah Johan memperkenalkan Lana secara rasmi kepada ibunya?

Johan & lana nordin

“Saya serah pada takdir. Kalau kami ada jodoh, ada lah. Kalau tak ada, tak ada lah. Siapa kita nak melawan takdir. InsyaAllah, saya percaya satu hari nanti semuanya akan okay. Lana pun sedang dalam proses memperbaiki dirinya. Ibu saya sekarang berada di Melaka dan dia pun sibuk. Jadi kami sedang cari masa sesuai…”

Dalam pada itu, tatkala diminta mengulas tentang kenyataan Shila Amzah yang menegaskan dia tidak mahu mempunyai hubungan persahabatan dengan Johan walaupun aktor itu akan tetap terus menganggap Shila sebagai teman baiknya, kata Johan,

“Nilai kasih sayang datang tanpa diundang dan ia tak perlu dibuktikan kerana ianya subjektif. Saya akan tetap sayangkan dia dan anggap dia kawan baik saya. Kalau dia ada masalah, dia boleh hubungi saya bila-bila masa. Tapi yang saya tahu, sampai sekarang dia sangat rapat dengan ibu saya.”

Johan As’ari bakal muncul filem Tokan yang akan ditayangkan di pawagam mulai 26 Disember ini.

Johan & lana nordin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ekin Rahman & Yazer Putus Cinta

Apa Itu Maybank 2 Cards #LiveLifeAmplified